Secretarul general al PNL, dezamagit de Vlad Voiculescu: "Tara e in criza, oamenii mor, iar unii au chef de declaratii politice"

Vineri, 16 Aprilie 2021, ora 19:09
2240 citiri
Secretarul general al PNL, dezamagit de Vlad Voiculescu: "Tara e in criza, oamenii mor, iar unii au chef de declaratii politice"
Robert Sighiartau, secretar general PNL FOTO: Facebook

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, a declarat vineri, la Bistrita, ca ii displace situatia in care s-a ajuns dupa demiterea ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si apreciaza ca afirmatiile acestuia legate de decesele in context COVID-19 "ar da apa la moara conspirationistilor".

"Nu cred asa ceva si ar fi extrem de grav pentru ca ar da apa la moara exact conspirationistilor. Nu cred acest lucru, dar trebuie sa ne confirme domnul Barna si specialistii din Ministerul Sanatatii. Insa imi pare rau ca s-a ajuns aici, ca un ministru din coalitia de guvernare sa vina sa faca opozitie prim-ministrului Romaniei, care e in aceeasi guvernare si in aceeasi coalitie. Nu este normal si trebuie sa dam dovada de maturitate, pentru ca lumea asta asteapta de la noi. Tara este in criza, oamenii mor, avem nevoie de paturi la ATI, iar unii au chef de declaratii politice. Sincer, imi displace foarte mult situatia si sper ca in urmatoarele zile sa revenim la normalitate in ceea ce priveste situatia politica", a spus Sighiartau.

Secretarul general al PNL considera ca Vlad Voiculescu si-a exprimat, vineri, "niste frustrari dupa ce a fost demis".

"Astazi am vazut o conferinta de presa a domnului Vlad Voiculescu mai mult politica. Este normal, pentru ca si-a exprimat niste frustrari dupa ce a fost demis de catre prim-ministrul Florin Citu, insa eu sper si fac un apel cu aceasta ocazie la maturitate. Lumea ne-a votat ca sa guvernam impreuna, ca sa guvernam responsabil tara impreuna, sa trecem tara prin aceasta criza pandemica si economica si sper ca partenerii nostri de la USR-PLUS sa aiba intelepciune, sa revina la masa Guvernului si sa mergem inainte cu aceasta guvernare", a mai declarat Robert Sighiartau.

Liderul PNL apreciaza ca solutia pentru iesirea din acest impas este ca USR-PLUS sa desemneze o alta persoana pentru functia de ministru al Sanatatii, pentru ca "lumea, la Ministerul Sanatatii, nu incepea si se termina cu domnul Voiculescu".

Robert Sighiartau a participat, vineri, la o intalnire pe care presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut-o, la Bistrita, cu conducerea si membrii organizatiei judetene Bistrita-Nasaud.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cele patru alimente pe care nu ar trebui să le reîncălziți. Lista celor care pot fi mâncate fără griji
Cele patru alimente pe care nu ar trebui să le reîncălziți. Lista celor care pot fi mâncate fără griji
Este o dilemă cu care majoritatea oamenilor s-au confruntat: care alimente rămase de la o masă sunt sigure pentru a fi reîncălzite și care nu sunt. Orezul a fost în atenția publicului...
Citește-ți bolile în talpă! Iată cum
Citește-ți bolile în talpă! Iată cum
ele mai multe dureri și afecțiuni sunt resimțite la nivelul tălpilor, loc unde se găsesc centri nervoși corespunzători fiecărui organ și părți a corpului. De aceea, atunci când...
#Vlad Voiculescu, #sanatate, #PNL, #criza , #Vlad Voiculescu
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
"Oamneii mor si unii fac declaratii politice"