Scandal la Tribunal. Viorel Șeicaru, liderul polițiștilor torționari de la Secția 16, l-a agresat pe tatăl uneia dintre victimele decedate UPDATE

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 13:14
9111 citiri
Scandal la Tribunal. Viorel Șeicaru, liderul polițiștilor torționari de la Secția 16, l-a agresat pe tatăl uneia dintre victimele decedate UPDATE
Scandal la procesul polițiștilor torționari FOTO Ionuț Mureșan

Polițistul Viorel Șeicaru, liderul torționarilor de la Secția 16, l-a agresat pe tatăl uneia dintre victimele decedate.

UPDATE 13.41 Tatăl uneia dintre victimele moarte, Ghiorghe Ghiorghe, a fost transportat cu ambulanța de la Tribunalul București la spitalul Bagdazar după ce a acuzat dureri de spate.

Știre inițială

În urma agresiunii a intervenit și un echipaj de jandarmi care a relatat incidentul președintelui de complet.

”Având în vedere că polițistul Șeicaru este sub control judiciar, vom depune o nouă plângere pentru loviri și alte violențe și riscă, la termenul viitor sau mai devreme, să fie din nou arestat”, a anunțat avocatul Adrian Cuculis care reprezintă victimele din această cauză.

”Bomba din dosar constă și în faptul că doi dintre polițisti deja și-au recunoscut faptele”, a anunțat avocatul.

Este vorba despre polițiștii care în septembrie 2020 au fost atât de supărați că doi tineri au avut „tupeul” să le atragă atenția că nu poartă măști de protecție încât i-au încătușat, le-au pulverizat spray iritant în ochi, i-au dus cu mașinile la marginea Bucureștiului, unde i-au bătut pe un câmp și au urinat pe ei.

Nouă poliţişti de la Secţia 16 Poliţie din Capitală, acuzaţi că în toamna anului 2020 au torturat doi bărbaţi care le-au reproşat că nu poartă măşti de protecţie în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, au fost trimişi în judecată. Ambii bărbaţi au decedat, în luna martie a acestui an, nefiind însă stabilită o legătură între agresiune şi deces.

#politisti tortionari sectia 16, #proces, #scandal, #bataie , #stiri juridice