Cele mai bune glume despre noile uniforme primite de polițiști: "La ce papagal de ministru aveti, mă mir că nu purtați rochii"

Joi, 02 Februarie 2023, ora 17:22
4908 citiri
Cele mai bune glume despre noile uniforme primite de polițiști: "La ce papagal de ministru aveti, mă mir că nu purtați rochii"
Polițiștii au uniforme noi FOTO Facebook/ Poliția Română

După doar o lună de folosire, noile uniforme primite de polițiști se deteriorează, a anunțat Sindicatul Europol. Potrivit sindicaliştilor, pantalonii s-au rupt, jachetele s-au uzat, iar inscripţiile cu “Poliţia” s-au dezlipit.

Aceștia au revenit cu noi detalii legate de calitatea proasta a materialelor folosite, într-o postare pe Facebook.

"În imagini aveți cămașa din noua componență a uniformei de poliție. Am făcut o comparație între ceea ce ni s-a prezentat nouă la începutul anului 2022 și ceea ce au primit peste 3000 de polițiști care s-au încadrat în 2022 din școlile de agenți de poliție sau din sursă externă.

Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”. "

"Firma efectiv a cusut plasă de țânțari"

"După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnului heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3000 de complete, și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate."

"La ce papagal de ministru aveți, mă mir că nu purtați rochii"

În comentarii, unii se distrează pe seama situației, alții sunt revoltați.

"Foarte frumoase! Dacă știți unde sunt făcute că vreau și eu!"

"La fel e și în MApN, ținute în 5 culori."

"Și aceeași bocanci din 1900 toamna cu tălpi de "lemn", iar iarna după 5 min ai piciorul înghețat."

"La ce papagal de ministru aveți ....mă mir că nu purtați rochii."

"Aceasta este cea mai bună dovadă de corupție! Și fac pariu că o astfel de ținută este la fel de scumpă precum un costum de la Armani."

"Cineva papă bani frumoși de pe urmă acestor ținute!"

"Licitații făcute în spatele ușilor, comisioane uriașe."

"De ce sunteți răi, pentru birou merge."

"Mă oameni buni, parcă sunt pijamale, cu astea ies în stradă, nici la ștrand nu mă duc cu așa ceva, calitate care lasă de dorit, nu știi cine te oprește, poliția locală are aceași ținută parcă sunt rokeri, unde s-a ajuns după ce au pictat mașinile, au urmat lucrătorii."

Citește și:
Au început glumele pe internet. Dialog imaginar între Putin și Xi Jinping: ”Nu ne-ați plătit mașinile de spălat!”
Au început glumele pe internet. Dialog imaginar între Putin și Xi Jinping: ”Nu ne-ați plătit mașinile de spălat!”
Vizita începută de președintele chinez Xi Jinping la Moscova, unde se va întâlni cu omologul rus Vladimir Putin, a stârnit deja numeroase reacții amuzante pe rețelele sociale. Astfel,...
Bărbatul din Brăila care a bătut trei polițiști a fugit din spital. Oamenii legii așteaptă mandat de la judecător
Bărbatul din Brăila care a bătut trei polițiști a fugit din spital. Oamenii legii așteaptă mandat de la judecător
Bărbatul din Brăila, care în urmă cu o zi a bătut trei polițiști, a reușit să fugă din spital. Acesta fusese tratat la secția de psihiatrie și a fost trimis de medic la Unitatea de...
#politisti, #uniforme noi, #calitate proasta, #glume , #politie
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Convocati imediat una dintre croitoresele la moda.