Porsche pe doua roti - se pedaleaza nemteste

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 16:42
1966 citiri
Porsche pe doua roti - se pedaleaza nemteste
Foto: Il Giornale del Lusso

Sport(S) si Rennsport(RS) sunt cele doua modele de biciclete create de casa automobilistica germana Porsche, venind in intampinarea cererii din partea celor ce doresc sa pedaleze nemteste.

Ambele biciclete au fost proiectate si realizate in spiritul traditional Porsche, a carei atentie pentru detalii este deja bine cunoscuta in sectorul automobilelor de lux, relateaza Il Giornale del Lusso.

Clasa, confort si siguranta - acestea sunt caracteristicile pe care specialistii germani le-au avut in vedere cand au creat cadrul monobloc si franele hidraulice pentru cele doua modele, urmand linia unui design ce poarta amprenta distinctiva a companiei care ocupa locul trei, dupa McLaren si Audi in topul gigantilor automobilistici.

Porsche Sport(S) e realizata in aluminiu 7500, are 12 kg si este prevazuta cu roti din linia DT Swiss si o cutie ce asigura schimbarea a pana la 11 viteze, in timp ce modelul Rennsport (RS) are roti Chank Brothers, proiectate cu o geometrie menita sa asigure aderenta si stabilitate si dispune de 20 de viteze, cantarind doar 9 kg.

Ambele modele de biciclete vor fi disponibile incepand cu toamna acestui an, in trei versiuni: small, medium si large, pretul acestora ramanand insa cufundat in mister, subliniaza sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR a stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt capii de listă
UDMR a stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare. Cine sunt capii de listă
Consiliul Permanent al UDMR a stabilit, vineri, candidaţii formaţiunii pentru alegerile europarlamentare. Pe primele trei locuri, considerate eligibile, se află actualii europarlamentari ai...
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
AUR a început să strângă semnături pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a demarat vineri, 1 martie, campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie, atât la nivel...
#biciclete Porsche, #bicicletele Porsche SportS RennsportRS , #modele
Comentarii