Porsche Panamera Turbo, masina Playboy a anului 2009

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 12:31
1145 citiri
Porsche Panamera Turbo, masina Playboy a anului 2009

Porsche Panamera Turbo a fost aleasa masina anului 2009 de catre publicatia pentru barbati Playboy. Revista nu ia in calcul performantele modelelor inscrise in concurs, departajarea fiind facuta de sex-appeal.

Desi controversat, noul Porsche Panamera reuseste sa mai adune inca un premiu important. De aceasta data nu este vorba despre o publicatie auto ci de celebra revista Playboy, care a oferit distinctia sa, "Masina Anului 2009", sedanului sportiv.

Este al doilea premiu pe care Porsche il primeste in ultimii patru ani, Cayman reusind sa cucereasca aceeasi distinctie in 2006. Premiul acordat de publicatia pentru barbati este valabil doar pentru versiunea Turbo a modelului german dar nu ia in calcul performantele masinii ci sex appeal-ul modelului.

Acelasi criteriu a fost folosit si in cazul celorlalte categorii luate in calcul de revista americana: masina decapotabila a anului - Ferrari California, masina diesel a anului - Audi A3, berlina sportiva a anului - Mercedes E63 AMG, coupe-ul anului - Nissan 370 Z si masina versatila a anului - BMW Seria 5 GT.

In 2008, premiul a fost castigat de Audi R8.

Continuarea pe Automarket.ro

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#Porsche Panamera Turbo, #masina anului 2009 Playboy , #stiri Porsche