Un bărbat oferă 700 de lei oricui vrea să crească un porumbel: „L-am găsit în fața blocului”

Luni, 17 Iunie 2024, ora 11:59
9066 citiri
Un bărbat oferă 700 de lei oricui vrea să crească un porumbel: „L-am găsit în fața blocului”
Porumbel FOTO: Pixabay

Un bărbat din Cluj anunță pe o rețea de socializare că e dispus să dea 700 de lei unei persoane care va vrea să aibă grijă de un porumbel pe care l-a găsit în fața blocului.

În anunț, clujeanul mai spune că se va ocupa tot el de transport și că poate să-l ducă personal în județele Cluj, Sălaj, Alba sau Mureș, conform stiridecluj.ro.

„Ofer 700 de lei pentru un crescător de porumbei/păsări care să aibă grijă încă vreo 2-3 săptămâni de un pui pe care l-am găsit în fața blocului. După cum spune titlul, în fața blocului era un pui de porumbel care o fi căzut din cuib sau în orice caz stătea neajutorat acolo. Dacă nu îl luam aseară în casă, până acum era felul principal la pisici.

Cred că are în jur de vreo 16-17 zile (încă mai are puțin puf galben) și din ce am citit cam pe la 30 de zile ar trebui să poată zbura. Nu am locul necesar pentru a-l ține, ca urmare dacă este vreun crescător de porumbei (sau alte păsări) în județele Cluj/Sălaj/Alba/Mureș sau chiar mai departe care să-l poată prelua și îngriji până zboară, vă rog să-mi spuneți. Ofer 700 de lei.

EDIT: De asemenea, mă ocup eu de transport și vi-l aduc până la poartă”, a scris bărbatul pe platforma reddit.com, potrivit stiridecluj.ro.

Gigi Becali speră să nu primească la timp banii pentru Florinel Coman: ”Ar fi bine dacă ar întârzia și o zi!”
Gigi Becali speră să nu primească la timp banii pentru Florinel Coman: ”Ar fi bine dacă ar întârzia și o zi!”
Florinel Coman a fost transferat oficial de la FCSB la Al Gharafa SC, în Qatar, însă Gigi Becali n-a primit încă banii, adică 5.250.000 de euro. Golgheterul sezonului 2023-2024 al...
Propunere pentru șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan - bani și permisul înapoi: ”Unii și-au pierdut locul de muncă și reputația”
Propunere pentru șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan - bani și permisul înapoi: ”Unii și-au pierdut locul de muncă și reputația”
Șoferii care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se dovedește ulterior a fi eronat, ar putea fi despăgubiți printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea...
#porumbel, #crestere, #bani, #clujean, #pasari, #bloc, #transport, #Cluj, #Salaj, #Alba , #stiri sociale
  1. Încă o problemă la ordonanța „anti-drog", a guvernului. Cine nu-și va putea ridica permisul de conducere: „Discriminare!"
  2. Și-a luat viața chiar în arestul Poliției. Cum l-au găsit oamenii legii pe un bărbat din Pitești
  3. Angajații de la Beko au primit un mic spor la salarii după greva spontană. Condițiile de lucru rămân la fel: "Muncă multă, bani puțini" VIDEO
  4. Titularizare 2024. Cum s-au descurcat profesorii la probele scrise. „Dacă nu aș ști complementul, cum să predau?/ Ar trebui să existe doar inspecție”
  5. Risipă de apă în centrul Clujului în timp ce ARA cere românilor "să economisească fiecare picătură"
  6. Un cetățean străin a fost escortat de polițiști la aeroport și dat afară din UE
  7. De câte voturi are nevoie Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la șefia Comisiei Europene. "Va fi la limită", cred experții
  8. Porturi din UE, căi ferate și rute maritime, modernizate cu sisteme inteligente. Investiția se ridică la câteva miliarde de euro
  9. Noi reguli pentru șoferi. Greșelile pentru care primeau doar avertisment vor fi sancționate cu amenzi
  10. Trump îi cere candidatului independent Robert Kennedy Jr să-l sprijine în cursa pentru Casa Albă. "Suntem cu mult înaintea individului"