Un bărbat oferă 700 de lei oricui vrea să crească un porumbel: „L-am găsit în fața blocului”

Luni, 17 Iunie 2024, ora 11:59
9088 citiri
Un bărbat oferă 700 de lei oricui vrea să crească un porumbel: „L-am găsit în fața blocului”
Porumbel FOTO: Pixabay

Un bărbat din Cluj anunță pe o rețea de socializare că e dispus să dea 700 de lei unei persoane care va vrea să aibă grijă de un porumbel pe care l-a găsit în fața blocului.

În anunț, clujeanul mai spune că se va ocupa tot el de transport și că poate să-l ducă personal în județele Cluj, Sălaj, Alba sau Mureș, conform stiridecluj.ro.

„Ofer 700 de lei pentru un crescător de porumbei/păsări care să aibă grijă încă vreo 2-3 săptămâni de un pui pe care l-am găsit în fața blocului. După cum spune titlul, în fața blocului era un pui de porumbel care o fi căzut din cuib sau în orice caz stătea neajutorat acolo. Dacă nu îl luam aseară în casă, până acum era felul principal la pisici.

Cred că are în jur de vreo 16-17 zile (încă mai are puțin puf galben) și din ce am citit cam pe la 30 de zile ar trebui să poată zbura. Nu am locul necesar pentru a-l ține, ca urmare dacă este vreun crescător de porumbei (sau alte păsări) în județele Cluj/Sălaj/Alba/Mureș sau chiar mai departe care să-l poată prelua și îngriji până zboară, vă rog să-mi spuneți. Ofer 700 de lei.

EDIT: De asemenea, mă ocup eu de transport și vi-l aduc până la poartă”, a scris bărbatul pe platforma reddit.com, potrivit stiridecluj.ro.

Horoscop zilnic. Joi, 18 iulie. Zodia care primește o veste bună din străinătate
Horoscop zilnic. Joi, 18 iulie. Zodia care primește o veste bună din străinătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Cheltuielile...
Impozitul pe venit nu va ajunge la 16% în 2025 și nici TVA-ul nu va crește, spune ministrul Finanțelor. "Nu s-au purtat niciun fel de discuţii"
Impozitul pe venit nu va ajunge la 16% în 2025 și nici TVA-ul nu va crește, spune ministrul Finanțelor. "Nu s-au purtat niciun fel de discuţii"
La nivelul Ministerului Finanţelor nu s-au purtat niciun fel de discuţii pentru ca impozitul pe venit să crească la 16% şi nici pentru creşterea TVA din 2025, susține Marcel Boloş. "La...
#porumbel, #crestere, #bani, #clujean, #pasari, #bloc, #transport, #Cluj, #Salaj, #Alba , #stiri sociale
  1. Un copil și alte șase persoane au murit într-un incendiu care a mistuit o clădire. Unde s-a petrecut tragedia
  2. Donald Trump a anunțat planul economic pentru SUA: „Avem mai mult aur lichid decât oricine!". Schimbă strategia pentru UE, TikTok, migranți și crypto
  3. NATO cere Rusiei să retragă trupele "staționate ilegal" în Republica Moldova și sprijină integrarea țării în UE
  4. Apartament de două camere, scos la vânzare pentru doar 7.000 de euro. Cum arată și în ce oraș este FOTO
  5. Cea mai nouă metodă prin care hoții intră în locuințe. Nici cele mai sofisticate încuietori nu le mai stau în cale
  6. Cel puțin 16 morți după ce un incendiu a izbucnit într-un mare centru comercial. Unde s-a întâmplat tragedia VIDEO
  7. Germania intenționează să reducă la jumătate ajutorul militar acordat Ucrainei
  8. Capacitatea de a intimida Occidentul, cea mai eficientă armă a lui Putin. Analiza Atlantic Council
  9. Eurodeputații români, dezbinați în Parlamentul European. Victor Negrescu: ”Din nefericire, sunt voturi irosite”
  10. Al doilea mandat al Ursulei von der Leyen, în mâinile Giorgiei Meloni. Alegerea grea cu care se confruntă premierul Italiei