Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

O altfel de revista a presei. Esential in 20 iulie 2020

Luni, 20 Iulie 2020, ora 22:15
3209 citiri
O altfel de revista a presei. Esential in 20 iulie 2020

Ziare.com va prezinta o colectie a informatiilor interesante publicate astazi in presa romaneasca. Sunt, asa cum le spune si titlul, lucrurile cu care consumatorul de presa locala sau centrala ar trebui sa ramana dupa ziua de azi, informatii selectate de Paul Alexandru.

Chefurile din pandemie, apartamentul cu 3000 de locatari si stimulentul pentru electricieni, zidari sau instalatori.

ROMANIA NOASTRA

-> Mai multe persoane au incins un chef de proportii intr-un supermarket, cu mancare si bautura de pe rafturile magazinului. Paznicul a fost spectator.

-> Chefuri in pandemie. Spitalele din Arges gem de bolnavi, la Terapie Intensiva nu mai e niciun loc liber, dar lumea petrece.

-> Tara copiilor nimanui. Cum furnizeaza directiile pentru protectia minorilor "marfa" pentru retelele de trafic de persoane: "E o increngatura intre instante, politie, politicieni"

-> Romania are cea mai mare pondere din UE a cetatenilor care nu si-au permis o vacanta anul trecut, cu 54%. La polul opus, aproape 90% dintre cetatenii tarilor nordice pleaca anual cel putin o saptamana de acasa.

-> Afacerea "Buletinul". Intr-un apartament din judetul Iasi locuiesc 3.000 de insi.

-> Doar 1% din totalul medicilor din Romania sunt infectionisti. Zeci de spitale se confrunta cu o lipsa acuta de astfel de cadre.

-> Inconstienta in spitalele din Galati: Inspectorii DSP au amendat 13 cadre medicale pentru nepurtarea mastii, in conditiile in care in municipiu este focar de coronavirus, peste o suta de medici fiind infectati.

-> Doi pacienti cu Covid-19 din Timisoara refuza Remdesivir. In week-end, alt pacient care respinsese tratamentul a murit.

-> Bucurestiul, plin de coronasceptici: "Cat il am pe Dumnezeu, nu ma tem! El ma vindeca, el face totul! Nu ma incred in nimeni"

-> Vanzatoare din Baia Mare, palmuita de o femeie careia ii atrasese atentia ca nu poarta masca

-> Unul din fondatorii Roexit ii cere lui Renate Weber sa atace legea carantinarii la CCR.

-> Focar de rujeola la Cluj dupa reducerea numarului de vaccinari. Parintii cer reintroducerea dozelor suplimentare.

-> Pitesti: Imbulzeala la biserica pentru pachetele impartite de hramul "Sf. Ilie".

-> Pe plajele din Vadu si Corbu a fost "dezastru" in weekendul trecut, cand peste 13.000 au mers in zona aflata in zonele protejate.

MAI PUTINI BANI

-> Cat ii costa pe bucuresteni "peisajele" din Capitala: 1,1 milioane de euro au fost cheltuite de Directia de Arhitectura Peisagistica, o institutie cu 15 angajati care se bazeaza pe voluntariat

-> Angajati ai Spitalului "Beldiman" din Barlad care au incasat ilegal stimulentul de COVID in valoare de 2.500 de lei: electricieni, zidari, instalatori sau fochisti / Managera spitalului si-ar fi angajat sotul ca electrician

-> Pensia presedintelui CCR, Valer Dorneanu, a crescut cu 10.000 de lei intr-un an.

-> Mariana Ioan, epidemiologul care conduce CSCBT din cadrul DSP Galati, are contracte cu 4-5 spitale si castiga insumat, potrivit declaratiei sale de avere, 500.000 de lei pe an, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu.

-> Saga banilor pentru baronii locali continua: a treia tentativa de transferare a fondurilor UE copiaza primele doua esecuri.

MAI MULTA POLITICA

-> Edilul comunei Bozieni, din judetul Neamt, conduce administratia locala din anul 1990, fiind primarul cu cele mai multe mandate din Romania, si va candida pentru al optulea mandat.

-> Tariceanu: "Nu mai faceti publice cifre legate de COVID-19. Lasati-ne sa revenim la viata"

-> Oficialii se incurca in declaratii privind locurile libere la ATI. Marcel Vela: "Sunt locuri la ATI! Cine-a zis ca nu sunt locuri la ATI?!"

-> Ciolacu minte de 1,8 mld Euro. Dar Banca Mondiala nu da bani in Sectorul 5, ci ia pe un studiu

-> Cum ajungi adjunct al Avocatului Poporului: Drept la Targoviste, PSD, subordonata a Vioricai Dancila

-> Chermezele de la baza de cavalerie a Jandarmeriei: Politicieni, magistrati, afaceristi si ofiteri "Doi si-un sfert", invitati VIP.

-> Cum au furat startul campaniei electorale unii candidati din Bucuresti. "Nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa te promovezi"

-> Viralul zilei: Cum citeste in engleza ministrul Mediului, Costel Alexe

-> Legea carantinei si izolarii, ce va intra in vigoare maine, aduce un nou set de contradictii si provocari.

-> Toate declaratiile liderilor PSD care au transformat medicii in tortionari si spitalele in lagare: https://bit.ly/2ZL1xjC

-> La zece zile dupa ce Gabriela Firea inaugura lucrarile la Spitalul Metropolitan din Pipera, pe santier bate vantul.

OPINIA ZILEI: Dezastru&Record, prietenii lui Covid-19. Si despre alte auto-manipulari. - Sebastian Lazaroiu

Rubrica "O altfel de revista a presei" este realizata in fiecare zi, de duminica pana joi, si poate fi citita exclusiv pe Ziare.com.

Doliu în presa sportivă din România. A murit la 45 de ani unul dintre cei mai talentați fotografi
Doliu în presa sportivă din România. A murit la 45 de ani unul dintre cei mai talentați fotografi
O veste tristă a lovit presa sportivă din România, fostul fotograf Alexandru Hojda decedând la vârsta de 45 de ani. Alex Hojda a fost considerat unul dintre cei mai talentați fotoreporteri...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#Revista, #presa, #esential, #ziare, #subiecte, #comentarii , #stiri PRE