Predoiu: "Domnii Ponta, Dragnea si Antonescu nu reusesc sa pacaleasca pe nimeni.USL ramane o amenintare permanenta la adresa Justitiei"

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 19:24
105 citiri
Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, a comentat concluziile Raportului Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare (MCV). "Magistratii s-au nascut intr-o lume noua in vara lui 2012, o lume in care au un inamic permanent, coruptii din USL si marionetele lor politice: Victor si Crin."

"Raportul Comisiei Europene este inca un blam pentru Guvernul Ponta si majoritatea USL. Declaratiile agresive si modificarea Codului Penal au stat la baza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.