Predoiu, votat in unanimitate drept candidat pentru Primaria Capitalei. Ciucu devine membru PNL

Joi, 21 Aprilie 2016, ora 15:55
3947 citiri
Predoiu, votat in unanimitate drept candidat pentru Primaria Capitalei. Ciucu devine membru PNL
Foto: Digi24

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, joi, ca a primit in unanimitate votul colegilor din organizatia din Bucuresti a partidului pentru a candida la Primaria Capitalei, anuntand totodata ca Ciprian Ciucu va deveni membru PNL si vor candida in tandem.

"Am primit in unanimitate votul colegilor din organizatia PNL Bucuresti", a anuntat Predoiu dupa sedinta Biroului Politic al PNL Bucuresti, informeaza News.ro.

El a precizat ca in aceste zile se va stabili si echipa de campanie. "Este pentru mine un moment deosebit in cariera mea, in care sunt gata sa lupt cu toata energia si competenta mea pentru castigarea alegerilor la Primaria Capitalei si sectoare", a spus Predoiu.

Intrebat daca Teodor Atanasiu ramane sef de campanie electorala, Catalin Predoiu a precizat ca atat Teodor Atanasiu, cat si Cristian Busoi vor ramane alaturi de el si vor organiza impreuna campania electorala.

Predoiu, noul candidat al PNL, vrea tandem cu Ciucu pentru Primaria Bucurestiului. Ce raspuns a primit - UPDATE

Catalin Predoiu a mai spus ca a avut in cursul zilei o discutie cu Ciprian Ciucu. "Vom avansa pe directia anuntata, un tandem cu domnul Ciucu in calitate de viceprimar", a declarat presedintele organizatiei PNL el adaugand ca Ciucu urmeaza sa se inscrie in PNL.

El a mentionat ca a avut o discutie "foarte buna" cu Ciprian Ciucu, cu care a discutat chestiuni de guvernare locala si despre preocuparile acestuia pentru anticoruptie, integritate, infrastructura moderna si reforma administratiei.

"Sunt obiective pe care le avem si noi in program si de aceea discutiile au fost extrem de fructuoase. Vom avansa pe directia anuntata, anume de a face un tandem, primar-viceprimar, in calitatea domniei sale de membru al PNL", a spus liderul organizatiei PNL Bucuresti.

Predoiu a aratat ca atat el cat si Ciucu privesc spre viitor, si doresc sa construiasca o istorie mai buna decat au vrut altii sa o faca. Intrebat de ce nu se valideaza astazi listele pentru CGMB, unde Ciprian Ciucu ar urma sa fie cap de lista, Catalin Predoiu a replicat: "Stiti ca una din doctrinele noastre este 'pas cu pas'. Am avut succes cu ea si o tinem tot asa".

Predoiu s-a adresat simpatizantilor din Bucuresti ai partidelor de dreapta cerandu-le sa nu disipeze voturile dreptei si sa sustina candidatii liberali.

"Reiau apelul catre votantii de centru-dreapta sa unifice acest vot si sa dea un vot util PNL si, in timp, istoria o sa uneasca aceste forte care pot ramane in formule politice independente, autonome. Important este sa impunem un vot util si sa oprim PSD din tentativa de a pune din nou mana pe administratia Capitalei, iar PNL este singurul partid care poate opri PSD-ul. Acesta este mesajul meu pentru votantii de dreapta", a mai spus Predoiu.

Catalin Predoiu este al patrulea liberal nominalizat de catre partid, dupa Cristian Busoi, Ludovic Orban si Marian Munteanu. Ultimul si-a anuntat miecuri retragerea ca urmare a acuzatiilor venite din partea societatii civile in legatura cu simpatii legionare pe care le-ar fi avut Munteanu.

Liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, imediat dupa retragerea lui Munteanu, ca este noul candidat al PNL la Primaria Capitalei.

"Am decis sa imi asum candidatura pentru Primaria Capitalei (...) Ma angajez in fata bucurestenilor ca voi concura cu toata energia", a anuntat Catalin Predoiu.

Citește și:
Victoria meschină a lui Gabriela Oprea: A obținut o amânare în dosarul privind moartea polițistului Gigină
Victoria meschină a lui Gabriela Oprea: A obținut o amânare în dosarul privind moartea polițistului Gigină
Tribunalul Bucureşti a amânat marţi, 31 ianuarie, pentru 17 februarie, pronunţarea sentinţei în dosarul în care fostul ministru de Interne Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă,...
Nicolae Ciucă, despre fondurile pentru instalarea panourilor fotovoltaice: „Putem să ridicăm suma până la 3 miliarde de lei”
Nicolae Ciucă, despre fondurile pentru instalarea panourilor fotovoltaice: „Putem să ridicăm suma până la 3 miliarde de lei”
Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, 31 ianuarie, în deschiderea şedinţei de Guvern, despre instalarea de panouri fotovoltaice, că există fondurile necesare şi pot să ridice până la...