Ziare.com

Predoiu nu vrea sa ii streseze pe magistrati

Vineri, 09 Mai 2008, ora 18:33

   

Predoiu nu vrea sa ii streseze pe magistrati
Fara presiuni si prin aprecierea eforturilor este ideea ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, de a-i incuraja pe magistratii profesionisti sa isi duca la bun sfarsit anchetele si judecarea cazurilor aflate pe rolul instantelor, arata un comunicat al ministerului, remis Ziare.com.

Potrivit aceluiasi document, Predoiu s-a aratat preocupat de tendintele de escaladare a polemicilor publice legate de desfasurarea unor proceduri judiciare in curs si de presiunile mediatice la care magistratii pot fi supusi in acest context.

"Sustinem si solicitam magistratilor sa ignore si sa reziste oricaror forme de presiune in exercitarea atributiilor ce le revin. Magistratul este supus legii si este dator sa-si exercite atributiile potrivit constiintei sale profesionale si convingerii sale intime privind spetele pe care le instrumenteaza", a declarat ministrul Justitiei.

Catalin Predoiu mai cere pastrarea echidistantei fata de factorul politic, neimplicarea in confruntarile politice. Mai mult, ministrul Justitiei invita intreaga clasa politica la moderatie si retinere in aprecierile la adresa magistratilor, ca o garantie a bunei administrari a justitiei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 832 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Domnule Predoiu, renunta la pozele in care pe fundal iti apare o biblioteca plina de carti stufoase,pe care,sint convins ca nici nu le-ai rasfoit darmite sa le si citsti,dar incearca sa descifrezi cum parlamentarii,magistratii,notarii...au reusit sa stringa averi nejustificate,intr-o Tara care saraceste,cu peste 70de procente din populatia Romaniei saraca,dei plingi de mila, doar esti ministru al justitiei sau nu?

 

noi

romania e tara de gugumanni

 

Frauda fiscala, hotia,banii negri transportati fraudulos in interiorul si in afara frontierelor

DESPRE CARE CONSTIINTA SI DESPRE CARE PROFESIONALISM VORBIM NOI DOMNULE PREDOIU: In Romania circula valize pline cu bani negri,In China circula valize cu bani negri.
Frauda fiscala, hotia,banii negri transportati fraudulos in interiorul si in afara frontierelor,in Romania reprezinta numai niste persecutii politice.
In cea ce priveste caderile de tensiune va recomand sa utilizati multivitamine. Iar pentru a demonstra Europei ca lucrurile avanseaza face-ti ceva concret.
LA langue de bois je n'ai marre

 

Este chiar asa ?

Imi pare f. rau dar Dl. Predoiu este inca un idealist care nu-i cunoaste pe judecatori si...ce le poate pielea. Chiar daca numarul celor corupti reprezinta 50% din numarul total, fereasca Dumnezeu sa incapi pe mana unui astfel de excroc. Te jupoaie de viu. Nu domnule Predoiu ! Judecatoilor din Romania nu le poti acorda incredere. Uitati-va la ce au agonisit acestia in ultimii 15 ani din...asa zisul salariu ! Nici un judecator din occident n-a reusit sa-si construiasca in numai 4-5 ani o vila cu 15 camere, 4 dormitoare, 5 garaje, si cate si mai cate . Pe acesti judecatori vrea Domnul Predoiu sa-i educe in spiritul legii iar pe noi sa ne faca sa avem incredere in justitie ? Sa fim seriosi !!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor