Ministerul Justitiei are de platit salarii de 390 de milioane de euro angajatilor din sistem

Marti, 18 Februarie 2020, ora 21:41

   

Ministerul Justitiei are de platit salarii de 390 de milioane de euro angajatilor din sistem
Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a anuntat ca in perioada 2020-2024, Ministerul va avea de platit salarii de 390,2 milioane de euro pentru magistrati. Predoiu a subliniat ca drepturile salariale sunt stabilite prin hotarari judecatoresti.

Estimarea lui Predoiu este pentru perioada 2020 - 2024 si are la baza drepturile stabilite prin hotarari judecatoresti.

"Estimarile noastre, pe baza datelor pe care le aveam din institutiile pentru care Ministerul Justitiei este ordonator principal de credite sunt in sensul ca pentru perioada 2020-2024 se vor plati aproximativ 390,2 milioane de euro pentru drepturi stabilite prin hotarari judecatoresti", a anuntat ministrul interimar al Justitiei, Catalin Predoiu, in cadrul audierii sale din Parlament.

Predoiu a primit aviz negativ, marti, in comisiile reunite juridice ale Parlamentului, dupa o audiere care a durat peste doua ore. Au fost 37 de voturi "impotriva", 26 de voturi "pentru" si 10 abtineri.

Citeste si:

Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 3574 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
A aflat și bărbatu' ce știa tot satu'!
.
Carrandash
rank 3
NUUUUU,....
...respingatorii palavramentari, stiindu-se in majoritate cu mustele pe caciula, vor un alt logofat al mioriticei dreptatii care sa mareasca "drepturilii" magistrale espetziale si, astfel prin mituirea espetzialilor sa scape mai ieftin ...justitziabililor ca tot turcu' pardon vulgu' plateste.
giv
rank 5
Da de ce prezentam mereu sumele in EUR?
Moneda nationala este RON.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor