Ziare.com

Predoiu, mandatat sa gaseasca solutii pentru bugetul Ministerul Justitiei

Marti, 21 Aprilie 2009, ora 19:10

   

Predoiu, mandatat sa gaseasca solutii pentru bugetul Ministerul Justitiei
Primul-ministru Emil Boc l-a mandatat, marti, pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sa discute cu Ministerul Finantelor Publice identificarea solutiilor tehnice pentru realizarea cheltuielilor prevazute in legea bugetului de stat pentru Ministerul Justitiei.

In acest sens, s-a stabilit invitarea conducerii CSM si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, precum si a conducerii Federatiilor de grefieri, la o intalnire de lucru cu ministrul Justitiei si Primul Ministru, in saptamanile urmatoare, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Primul-ministru subliniaza atat importanta bunei functionari a sistemului judiciar, cat si necesitatea ca toate sistemele institutionale ale tarii sa se plieze constrangerilor economice si financiare actuale.

Primul-ministru Emil Boc a avut o intalnire de lucru, joi, cu ministrul Justiei, Catalin Predoiu, care a durat doua ore, si care a avut ca obiect discutarea problemelor structurale ale sistemului judiciar si a solutiilor necesare, din perspectiva importantei sociale a acestui sector si a necesitatii progreselor in cadrul mecanismului de cooperare si verificare cu Comisia Europeana.

In zilele urmatoare, vor continua intalnirile de lucru intre Primul-ministru si ministrul Justitiei pe marginea pachetului de masuri propuse de ministrul Justitiei, pana la stabilirea solutiilor pentru rezolvarea arieratelor, a crizei de resurse umane, clarificarea regulilor privind salarizarea si a crearii conditiilor pentru stingerea fenomenului proceselor deschise Ministerului Justitiei de catre personalul din sistemul judiciar.

A.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 692 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cea mai sigura metoda de adunat banii pentru justitie ,este

o intelegere cu BISERICA ORODOXA DE STAT,pentru a se colecta la ...cutia milei cate 1 leu...de 5,in toata patria!!

 

UNICA metodà :

Sa-l bage la Puscarie pe SOCRUL sau FALIMENTATOR de Bancà (BIR)-riscul fiind Mare, caci risca sa nu mai capete ...PSARICA de la dna. fiicà a acestuia !
Apoi sa-i bage deasemeni la Puscarie pe : Stolojan-complice, Basescu, Iliescu, Nastase-vaselina,Tariceanu, "ofiterii" "superiori" MFA, MAI si sa le taie pensiile enorme, Tot Secu'',Copiii de Criminali Comunisti, 99% din PSD, PDL, PNL, PC, PRM , Vadim, Daniel-patriarhul si pe toti cei citeva zeci de mii sau sute de mii de Comunisti din fostele "esaloane superioare" PCR ce mai sunt in viata!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor