Predoiu are semnaturile pentru prezidentiale, l-au ajutat 100 de oameni de afaceri

Joi, 24 Iulie 2014, ora 08:45
2926 citiri
Predoiu are semnaturile pentru prezidentiale, l-au ajutat 100 de oameni de afaceri

Prezidentiabilul PDL, Catalin Predoiu, a declarat ca a strans inca din luna februarie semnaturile pentru candidatura sa la cea mai inalta functie in stat.

Predoiu a declarat, la postul B1 TV, ca peste 100 de oameni de afaceri l-au ajutat sa stranga semnaturile pentru cursa prezidentiala.

"Am deja semnaturile pentru candidatura si sunt mai multe de 200.000. Nu le-a adunat PDL, nici eu nu le-am cerut. Am un grup de suporteri care le-a strans inca din luna februarie. Mi-au facut o surpriza.

Ei sunt, de fapt, peste 100 de oameni de afaceri mici si mijlocii care s-au uitat la discursul meu si au vazut in el solutii pentru ei si astfel s-au pus in miscare", a declarat Predoiu.

Blaga: Boc a jucat la doua capete, Macovei nu poate candida cu sustinerea noastra

In ceea ce priveste anuntul colegei sale de partid, Monica Macovei, care a precizat ca doreste sa fie inclusa in sondajul intern pentru desemnarea prezidentiabilului, Predoiu a subliniat ca jocurile sunt deja facute.

"Procesul de selectie a candidatului partidului pentru alegerile prezidentiale este incheiat, Monica Macovei nu mai poate face nimic pentru a fi inclusa", a incheiat Catalin Predoiu.

Si seful sau pe linie de partid, Vasile Blaga, a intarit miercuri seara ideea ca Monica Macovei nu mai poate fi inclusa in cursa interna pentru desemnarea prezidentiabilului.

Blaga, despre Macovei: Candidatul e stabilit. Se putea inscrie oricine, nu e pe toane!

"Noi am discutat si am spus: noi venim cu un candidat si acela este Catalin Predoiu. Dar am vorbit si intelegerea a fost: si voi veniti tot cu un singur candidat", a explicat Blaga.

Liderii PDL se reunesc sambata in trei Conventii extraordinare succesive, in care vor vota fuziunea cu FC, modificarile la statut si toate celelalte documente pentru fuziunea cu PNL, precum si fuziunea in sine.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Predoiu semnaturi prezidentiale, #Predoiu PDL alegeri prezidentiale, #Predoiu Macovei prezidentiale , #PDL