Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Predoiu: Cazul Fenechiu ii afecteaza pe toti romanii

Luni, 15 Iulie 2013, ora 16:53
1665 citiri
Predoiu: Cazul Fenechiu ii afecteaza pe toti romanii

Cazul Relu Fenechiu afecteaza credibilitatea Guvernului, iar orice actiune care o stirbeste se rasfrange in buzunarul fiecarui roman, a declarat, luni, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu.

"As vrea sa fac o declaratie pe marginea cazului Fenechiu pentru ca in ultima perioada s-au facut multe comentarii care tind sa acopere gravitatea evenimentului. Acest caz afecteaza pe toti romanii pentru ca afecteaza credibilitatea Guvernului Romaniei", a declarat Predoiu, inainte de sedinta BPN al partidului.

Borbely: In cazul Fenechiu e si o problema de oportunitate tactica

"Or, Romania are nevoie de investitii, are nevoie de credibilitate pe plan international si orice actiune care stirbeste aceasta credibilitate se rasfrange in buzunarul fiecarui roman. Pe de alta parte, ca si noi, Opozitia, marcam puncte fata de aceasta greseala grava a Guvernului nu o facem cu bucurie. Este un eveniment trist si orice eveniment care afecteaza credibilitatea Guvernului tarii si a Romaniei in general nu poate decat sa ne intristeze", a adaugat acesta.

Predoiu a remarcat "modul dezastruos in care premierul incearca sa acopere aceasta greseala cu o diversiune legata de asa-zisa competenta a ministrului Fenechiu".

Fenechiu, condamnat la inchisoare - PNL il apara, PSD lauda demisia din Guvern

"Ce fel de competenta a avut ministrul Fenechiu ratand de doua ori privatizarea CFR Marfa, intarziind si pana la aceasta ora sa semneze contractul la cea de a treia tentativa de privatizare? De aceea cred ca este preocupanta lipsa de pricepere administrativa a premierului pentru ca a mentinut nepermis de mult in Guvern un ministru care era suspectat, acuzat, inculpat pentru coruptie. Aceasta ingrijorare se rasfrange asupra tuturor romanilor, pentru ca nu poti sa ai un premier care conduce destinele tarii cu nesiguranta si cu lipsa de pricepere administrativa", a acuzat prim-vicepresedintele PDL.

Relu Fenechiu, condamnat la inchisoare: Un mandat presarat cu scandaluri si promisiuni

Potrivit lui Predoiu, Guvernele Boc si Ungureanu "au luat masuri imediat cand a fost cazul, atat referitor la Monica Iacob Ridzi, cat si la ministrul Laszlo Borbely. Despre cazul Lucian Duta, prim-vicepresedintele PDL a spus ca "din moment ce a fost sesizat organul penal competent orice comentariu pe aspectele judiciare este de prisos".

"Eu nu doresc sa procedez cum a procedat premierul Ponta care a dat indicatii procurorilor, a anuntat ca-si doreste achitarea unor inculpati si acest lucru cred ca este gresit. Nu pot sa nu observ, insa, ca din punct de vedere politic este tot o incercare de a acoperi reverberatiile interne si internationale ale cazului Fenechiu", a mai declarat Catalin Predoiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Catalin Predoiu Fenechiu, #Fenechiu condamnat inchisoare, #Predoiu Fenechiu MCV , #PDL
Comentarii