Predoiu: Crin Antonescu este un factor de risc pentru Romania, un dictator in devenire

Miercuri, 19 Februarie 2014, ora 15:12
2876 citiri
Predoiu: Crin Antonescu este un factor de risc pentru Romania, un dictator in devenire
Foto: Arhiva

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, il acuza pe Crin Antonescu ca actioneaza ca un "dictator" in devenire si un risc pentru Romania, punand mai presus de interesul national propriul sau interes politic, de a fi presedinte al Romaniei.

"Crin Antonescu este un factor de risc politic pentru Romania. Crin Antonescu actioneaza ca un dictator in devenire. Felul sau de-a face politica impinge Romania spre instabilitate politica. Ii cer sa inceteze actiunile sale indreptate impotriva intereselor Romaniei. In aceasta criza Crin Antonescu se joaca cu stabilitatea politica a Romaniei, pentru avantaje politice personale, legate de candidatura", comenteaza Catalin Predoiu pe Facebook.

Raspunzand unor intrebari, Catalin Predoiu explica faptul ca, din punctul sau de vedere, Crin Antonescu provoaca o criza politica si de guvern "pentru a iesi de la guvernare si a se spala pe maini de dezastrul provocat".

"In contextul crizei ucrainiene, o criza politica si de guvern in Romania ne-ar aduce prejudicii. Romania trebuie sa fie o ancora de stabilitate, sa atragem investitii si fonduri europene. Au castigat majoritatea in Parlament, au responsabilitatea sa o foloseasca pentru legi bune pentru cetateni. Ei se bat pe functii", mai scrie Catalin Predoiu, adaugand ca "problema e ca nu transeaza lucrurile intr-un fel sau altul, ci mentin aceasta cearta nesfarsita pentru ciolan - ori, ori".

De asemenea, intrebat de ce il acuza doar pe Crin Antonescu de actuala criza, nu si pe Victor Ponta, Catalin Predoiu a reamintit ca i-a cerut inca de luni demisia premierului, dar Crin Antonescu este cel care "a cautionat toata bataia de joc la adresa Romaniei de cand au preluat puterea".

"E doar o ipocrizie ceea ce face acum, dar nu poate pacali", a mai spus Catalin Predoiu.

Crin Antonescu si Victor Ponta au discutat, miercuri, la sediul Guvernului pe tema ministrilor demisionari, dar nu au ajuns la nicio intelegere. Drept urmare, ministrii Andrei Gerea si Daniel Chitoiu si-au inregistrat oficial demisiile, iar premierul a anuntat ca preia interimatul la Finante, iar Constantin Nita (PSD) interimatul la Economie.

Zi cruciala in USL: Ministri PSD, pe posturile liberalilor. Antonescu: Ponta vrea un guvern USD

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Predoiu Antonescu factor risc, #Predoiu Antonescu dictator devenire, #Predoiu Antonescu rupere USL , #PDL