Predoiu: Sunt prezidentiabilul PDL

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 08:09
2556 citiri
Predoiu: Sunt prezidentiabilul PDL

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a declarat, sambata, la Sibiu, ca este "prezidentiabilul PDL", fiind "foarte optimist" in legatura cu candidatura sa si afirmand ca nu are "nicio preocupare cu privire la cei care nu au inca incredere" in aceasta.

Prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a fost intrebat, sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, daca va ramane singurul prezidentiabil al PDL, el raspunzand: "Sunt prezidentiabilul PDL si ma concentrez pe acest program si pe proiectul meu de tara".

Predoiu a afirmat ca se bazeaza pe intreaga sa experienta, dar si pe meseria sa pentru a-si asuma rolul de presedinte.

"Sunt foarte optimist pentru ca stiu ce am facut ca ministru, stiu ce am facut in relatiile internationale pentru Romania, stiu ca am o profesie solida ce ma va ajuta intotdeauna sa-mi servesc tara, stiu ca am o relatie buna in tara si in afara cu oameni politici din varii familii politice. Pot sa-mi asum, deci, un rol de presedinte. Am foarte mare incredere ca romanii se vor uita cu foarte mare atentie la persoane, nu la sondaje, nu la teorii si scenarii, ci la persoane si ce au facut ele", a afirmat Predoiu.

Intebat daca dezminte zvonul potrivit caruia ar putea sa nu fie singurul candidat al PDL la alegerile prezidentiale, Predoiu a spus ca nu a auzit un astfel de zvon.

"Personal nu am auzit un astfel de zvon, dar daca cineva il pune in functiune, il pune pentru ca se pare ca are o problema cu candidatura mea. Asta inseamna ca incep sa deranjez. Eu nu imi propun sa deranjez pe nimeni, ci sa ofer solutii pentru Romania. Sunt foarte increzator in candidatura mea, n-am nicio preocupare cu privire la cei care nu au inca incredere. Timpul va demonstra ca analiza lor a fost gresita si ca eu sunt o solutie", a raspuns Predoiu.

In urma cu o saptamana, vicepresedintele PDL Cezar Preda facea un apel catre democrat-liberali pentru a-l sustine drept candidat la alegerile prezidentiale pe Catalin Predoiu, spunand ca isi roaga colegii de partid, "fie ei blonzi, bruneti, sateni", sa nu mai "inventeze" alti candidati la Presedintie.

Deputatul PDL Elena Udrea declara ca dupa alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Presedintie, ea spunand ca "se vorbeste" despre candidatura lui Emil Boc si exprimandu-si speranta in concretizarea acesteia.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Catalin Predoiu PDL, #candidat Presedintie PDL , #PDL
Comentarii
Poza Litza Chitzalau
Litza Chitzalau
rank 2
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5