Predoiu: Gogomania de la Transporturi e felul lui Ponta de a ne spune ca ne crede prosti

Marti, 28 Iulie 2015, ora 19:31
2425 citiri
Predoiu: Gogomania de la Transporturi e felul lui Ponta de a ne spune ca ne crede prosti

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii raspunde lui Victor Ponta, sustinand ca, la Transporturi, s-au pierdut 3 miliarde de euro din cauza coruptiei, si nu a combaterii acesteia, cum a afirmat premierul.

"Ponta spune ca s-au pierdut 3 miliarde de euro la Transporturi din cauza combaterii coruptiei. Poate din cauza coruptiei, zic eu. La prima vedere e doar o gogomanie menita sa acopere incompetenta propriilor ministri. Dar e mai mult de atat. E felul lui Ponta de a ne spune ca ne crede prosti", a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

Predoiu: Ponta nu mai are credibilitate nici pentru a deschide o gogoserie in Dubai

Ponta, fara carje la sedinta PSD: Proiectele nu se finalizeaza din cauza anchetelor

Acesta continua atacul la Victor Ponta, dar si la fostii ministri ai Transporturilor Dan Sova si Ioan Rus si cel al Finantelor, Eugen Teodorovici, fost la Fonduri Europene.

"Ieri seara Ponta se lauda ca-i un fel de manager de multinationala la guvern. Ponta n-a muncit in privat decat la Sova si Cocos. Un manager de multinationala care produce pierderi de 3 miliarde vine cu bani de acasa, e dat in suturi afara si isi mai gaseste o slujba poate doar in Guvernul Ponta. Cine vine cu 3 miliarde de acasa sa acopere gaura data de Guvernul lui Ponta? Sova, Rus, Orlando sau chiar Ponta? Cine raspunde?", mai spune fostul ministru al Justitiei.

Ponta, despre eventuala plecare din fruntea Guvernului si planurile pentru 2016 (Video)

Prim-ministrul Victor Ponta a explicat, luni dimineata, de ce vor fi taieri ale bugetului alocat Ministerului Transporturilor, la rectificarea bugetara, argumentand ca proiectele nu pot fi finalizate din cauza investigatiilor si anchetelor "tot mai multe".

"Se taie la Transporturi banii pentru proiecte de cofinantare care nu se mai fac oricum pana pe 31 decembrie. In fiecare an sunt din ce in ce mai multe investigatii si anchete si proiecte care nu se pot finaliza", a declarat Ponta, inainte de sedinta BPN a PSD.

F.N.

Citeste si:
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia a fost publicată miercuri, 8 decembrie, în Monitorul Oficial. Printr-o altă...
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri, 8 decembrie, că numărul autoturimelor second-hand nou înmatriculate este în continuare prea mare. Acesta a subliniat că vor fi necesare...