Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Predoiu il provoaca pe Ponta: Daca eu sunt suspect intr-un dosar, demisionez. Daca nu sunt, pleci tu (Video)

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 16:50
4667 citiri
Predoiu il provoaca pe Ponta: Daca eu sunt suspect intr-un dosar, demisionez. Daca nu sunt, pleci tu (Video)

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu respinge categoric "insinuarile calomnioase" si "solicitarea obraznica" a PSD de a-si da demisia din functiile de partid.

El adauga ca, in cazul in care va fi declarat suspect intr-un dosar de coruptie, va pleca din viata publica, iar in caz contrar ii cere lui Victor Ponta sa faca acest gest.

"Am luat la cunostinta insinuarile calomnioase si solicitarea obraznica a PSD - Victor Ponta. Le resping categoric. Nu am savarsit vreodata vreo fapta de coruptie si nici nu am avut cunostinta de vreuna", a scris prim-vicepresedintele PNL, vineri, pe pagina sa de Facebook.

PSD cere demisia lui Predoiu: Sa-si asume ca a participat intr-o campanie finantata din coruptie

Predoiu ii propune presedintelui PSD "o provocare barbateasca". "Il chem si eu pe Victor Ponta la o provocare barbateasca, pentru ca nu a raspuns niciodata pentru campaniile sale mizerabile (gaini moarte si atacuri mincinoase). Sa nu mai procedam ca in cazurile Sova si Vosganian! Pe scurt, Victore, daca eu sunt declarat suspect, subliniez suspect, intr-un dosar de coruptie, plec pe loc din viata publica, chiar inainte de decizia unei instante. Daca nu, sa iti asumi faptul ca romanii s-au saturat de calomnii si de mizerii si sa pleci tu din viata publica printr-un gest de onoare!", a mai scris prim-vicepresedintele PNL.

PSD a cerut, vineri, demisia lui Catalin Predoiu din functiile politice detinute in PNL, in urma dezvaluirilor referitoare la sustinerea campaniei sale electorale.

"Catalin Predoiu trebuie sa isi asume participarea intr-o campanie finantata din coruptie. Astazi, fostul parlamentar PNL si consilier prezidential, George Scutaru, a intrat in atentia procurorilor anticoruptie pentru modul in care a finantat campania din Buzau, in anul 2008. Conform procurorilor DNA, exista suspiciuni ca respectiva campanie electorala a fost finantata din mita.

PSD reaminteste ca unul dintre candidatii PNL la Buzau, in 2008, a fost nimeni altul decat Catalin Predoiu, cel care detine astazi functia de prim-vicepresedinte al PNL. PSD solicita acestuia demisia din functia politica detinuta si asumarea participarii la o campanie electorala finantata din coruptie. De asemenea, PSD ii solicita acestuia sa raspunda pentru folosirea acestor bani pentru campania sa electorala", se arata intr-un comunicat remis vineri de PSD.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Catalin Predoiu demisie, #Catalin Predoiu George Scutaru campanie , #PNL