Predoiu propune un pact impotriva PSD la Bucuresti. Nicusor Dan refuza

Advertorial
Marti, 24 Mai 2016, ora 17:37
19266 citiri
Predoiu propune un pact impotriva PSD la Bucuresti. Nicusor Dan refuza

Catalin Predoiu a fost refuzat de candidatul USB Nicusor Dan atunci cand, in cadrul dezbaterii electorale pentru Bucuresti de la Antena 3, candidatul PNL i-a propus un pact contra PSD in Capitala.

Predoiu le-a propus celor doi candidati de centru-dreapta prezenti in platou, Nicusor Dan si Daniel Barbu, realizarea unui sondaj de opinie in ultima saptamana de campanie si sustinerea primului clasat de catre ceilalti doi la scrutinul din 5 iunie.

"Stim cu totii ca in Bucuresti, atunci cand dreapta se uneste, PSD-ul pierde. De fiecare data cand dreapta s-a unit, PSD-ul a pierdut in Bucuresti.

Si de aceea eu va intreb, pentru ca se voteaza intr-un singur tur si stim foarte bine ca intr-un singur tur PSD-ul are prima sansa. Si stim foarte bine ca de fiecare data in turul doi dreapta a castigat. Sunteti de acord sa ne comportam ca si cand am fi in turul 2, sa fim maturi si responsabili pentru electoratul nostru?

Sunteti de acord ca noi trei, asa, persoane fizice, in chip responsabil, in ultima saptamana de campanie sa facem un sondaj si cel care este primul in sondaj sa primeasca suportul celorlalti doi astfel incat sa invingem PSD-ul la Bucuresti? E o oferta politica serioasa, discutata in partid, asumata", a fost provocarea aruncata de Catalin Predoiu catre candidatul USB Nicusor Dan si candidatul ALDE Daniel Barbu.

Cei doi au respins propunerea lansata de candidatul PNL. Nicusor Dan a invocat un sondaj realizat de propria formatiune politica care o conduce si a cerut sprijinul liberalilor.

"Ala nu este un sondaj, este o dovada a lipsei de onestitate temporare. V-am facut o propunere politica serioasa, sa ne unim si sa vedem cine are mai multe sanse sa invinga PSD-ul. Daca dumneavoastra sunteti primul in sondaj, veti avea sprijinul meu", a insistat Catalin Predoiu adresandu-i-se lui Nicusor Dan.

Candidatul USB o jigneste pe Rodica Bitanescu, ai carei parinti au facut puscarie politica

Un moment tensionat al dezbaterii de la Antena 3 a fost acela cand Nicusor Dan a categorisit drept "discurs demn de epoca de aur" laudele actritei Rodica Popescu Bitanescu, prezenta drept sustinatoare a candidatului PSD, la adresa Gabrielei Firea.

Replica actritei a venit necrutator la adresa candidatului USB Nicusor Dan: "Familia mea a facut puscarie politica, tata a fost inchis ca taranist, eu am facut foamea, frigul si frica, ce nu ai facut dumneata la varsta dumitale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Predoiu dezbatere electorala, #Predoiu alianta Nicusor Dan, #Predoiu primar Bucuresti , #PNL