Predoiu: Demisia lui Corlatean nu este suficienta. Si Ponta ar trebui sa plece

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 11:28
4484 citiri
Predoiu: Demisia lui Corlatean nu este suficienta. Si Ponta ar trebui sa plece
Foto: Blog/Catalin Predoiu

Liderul ACL Catalin Predoiu a declarat, luni, ca demisia ministrului de Externe Titus Corlatean nu este suficienta, in contextul protestelor legate de votul din diaspora, si a cerut de asemenea demisia premierului Victor Ponta.

"Demisia lui Corlatean nu va opri valul anti-Ponta. E un fapt cert ca romanii nu si-au putut exercita in diaspora dreptul la vot, drept constitutional", a spus prim-vicepresedintele PDL, cu un sfert de ora inainte de ora de inceput anuntata a declaratiei ministrului de Externe.

In acest context, liderul ACL a cerut si demisia prim-ministrului Victor Ponta.

El a precizat ca alianta din care face parte nu este interesata de cine va prelua atributiile lui Titus Corlatean, precizand ca ACL cere sectii suplimentare in diaspora.

Predoiu s-a razgandit, la scurt timp

Imediat dupa ce Titus Corlatean a anuntat ca isi da demisia din functia de ministru de Externe, liderul ACL a spus ca premierul Ponta ar trebui sa isi asume interimatul la MAE si sa ia masurile necesare pentru ca romanii din diaspora sa poata vota.

"Domnul Ponta ori isi da demisia, ori rezolva problema. Candidatul Ponta nu face nimic ca sa rezolve problema votului din strainatate", a acuzat Predoiu.

ACL nu este implicata in proteste

"Noi nu suntem implicati in aceste proteste. Oamenii nu au iesit in strada pentru un partid sau altul, ci pentru dreptul la vot", a mai aratat Predoiu, referindu-se la protestele din ultimele zile.

Proteste de solidaritate cu "cozile umilintei" - Mobilizarea Facebook a scos mii de romani in strada

Mii de persoane au participat sambata la demonstratii de protest in tara si in strainatate, cerand MAE sa rezolve problema sectiilor de votare, astfel incat romanii din diaspora sa isi poata exercita, duminica, dreptul la vot.

G.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#ACL Predoiu demisie Corlatean , #premier
Comentarii
Poza coolsnow
coolsnow
rank 5
evident ca ar trebui sa plece numai ca iubirea de ciolan e mare