Predoiu il inteapa pe Ponta: O catastrofa, foamea de putere il tine agatat de Palatul Victoria

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 10:42
2618 citiri
Predoiu il inteapa pe Ponta: O catastrofa, foamea de putere il tine agatat de Palatul Victoria

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL si premier desemnat al acestui partid, l-a criticat din nou pe Victor Ponta, care "a prins putin curaj si a inceput din nou show-urile mediatice".

Predoiu a spus ca Romania se indreapta catre o "reala catastrofa" din cauza proastei guvernari a lui Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca nu stie cum sa construiasca bugetul si ca nu cunoaste riscurile care planeaza asupra tarii noastre.

Predoiu: Inca avem MCV pentru ca Ponta nu a facut decat sa submineze Justitia

"Foamea de putere si frica de baroni il tin pe Ponta agatat de scaunul de la Palatul Victoria. Premierul Ponta a prins putin curaj si a inceput din nou show-urile mediatice.

Tara nu numai ca a intrat intr-un proces de declin din momentul in care Victor Ponta a fost numit premier, dar dupa trei ani de risipa, iresponsabilitate si proasta guvernare se indreapta catre o reala catastrofa. Gratie 'bunei reputatii' pe plan extern a premierului, Romania a devenit o paria pentru investitori.

Premierul Ponta nu are nici cea mai mica idee despre cum ar fi trebuit sa arate bugetul Romaniei, sau asupra riscurilor care planeaza asupra Romaniei, in contextul in care pacea nu este o realitate in lume sau in regiune", a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

Catalin Predoiu, intepaturi la distanta cu Victor Ponta: Se simte premierul responsabil?

Prim-vicepresedintele liberal a subliniat ca interesele "baronilor" il impiedica pe premierul Victor Ponta sa ia masurile economice benefice pentru tara si i-a indemnat pe romani sa ii ceara demisia.

"Evident, pentru marioneta Ponta prioritare vor fi interesele baronilor, interese care il vor impiedica intotdeauna sa ia masurile economice care sa stimuleze competitia onesta si cresterea economica. Iar sondajele de casa si cei doi 'dulai' personali ai premierului - Antena 3 si RTV - ne vor spune in fiecare zi ce bine o duc romanii, in timp ce buzunarele acestora sunt tot mai goale pe zi ce trece.

Orice roman care isi iubeste tara are datoria morala sa-i ceara demisia. Fiecare zi si fiecare minut pe care il Ponta il mai petrece in scaunul de prim-ministru se transforma intr-o problema de securitate nationala pentru Romania.

Ma intreb, daca foamea de putere nu il tinea pe Ponta agatat de scaunul de la Palatul Victoria, cum ar mai fi scapa premierul de problema numita simplu 'plagiat'. Cine mai dadea o ordonanta de urgenta pentru 'mica' problema care a inceput sa atarne ca o piatra de moara de CV-ul premierului?", a detaliat prim-ministrul desemnat al PNL.

PNL vrea motiune de cenzura

PNL a anuntat ca intentioneaza sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Ponta in februarie, sperand la alegeri anticipate, in urma carora liberalii sa preia guvernarea.

Predoiu, premierul desemnat al PNL, despre motiunea de cenzura: Nu ar fi prima oara cand il batem pe Ponta

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Catalin Predoiu Victor Ponta, #Catalin Predoiu premier, #Catalin Predoiu Ponta plagiat , #premier
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Ponta va pleca de la Palatul Victoria numai sub presiunea strazii,
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Aseară, la România tv, Ponta a spus că "Vom ramane la guvernare pana