Ziare.com

Catalin Predoiu, audiat de Comisia Juridica

Marti, 19 Mai 2009, ora 08:34

   

Catalin Predoiu, audiat de Comisia Juridica
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, va fi audiat, marti, de senatorii din Comisia juridica, pe tema reformei din Justitie, in contextul raportului Comisiei Europene din luna iunie.

Audierea ministrului Justitiei are loc la solicitarea tuturor grupurilor parlamentare din Senat, a declarat, luni, presedintele Comisiei juridice, Toni Grebla, citat de Realitatea Tv.

Predoiu va prezenta stadiul reformei din justitie in Romania, in contextul raportului Comisiei Europene ce urmeaza sa fie dat publicitatii in luna iunie, in contextul in care intreaga responsabilitate a concluziilor din acest raport o are ministrul Justitiei.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a cerut, luni, dupa Biroul Permanent National, ca sa i se acorde ministrului Justitiei un ragaz pana la publicarea raportului Comisiei Europene, pentru a analiza daca decizia de a-i prelungi mandatul a fost justificata.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 685 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

OARE - e PRAF in ochii U.E.???

Dl. Ministru - am dori sa faceti public toate ACTIUNIILE DICIPLINARE ale MAGISTRATILOR - care au fost MUSAMALIZATE - de catre CONSILIUL SUPERIOR al MAFIOTILOR (C.S.M.) - care nu face nimic in REFORMA din JUSTITIE.
Nu s-a auzit ca INSPECTORII C.S.M.- sa fie anchetati pentru impedicarea REFORMEI ??? - De ce ?? SUNT MAI PRESUS de LEGE????
V-am transmis personal o sesizare cu numere de dosare prin care am aratat ca JUSTITIA de la NEAMT - este in subordinea POLITICULUI (PRIMARIEI PIATRA NEAMT) , unde prin inscrisurile oficiale din dosarele enumerate rezulta ca magistratii Nemteni s-au bucurat la INDEMNIZATIA pe o perioada de 7 luni a unui copil bolnav de LEUCEMIE....FIIND FAVORIZATA DICTATURA PARTIDULUI DRACILOR LIBERI (PD-L).
Presedinta TRIBUNALULUI NEAMT - FILIOREANU LAURA - ADMINISTREAZA si PENSIUNEA "CODRII de ARAMA" din VARATIC NEAMT - si nu mai are timp sa se ocupe de JUSTITIA de la NEAMT.....
Si cate exemple de astfel de gen.....dar cine sa ia masurii???
Tot impotriva noastra se intorc ABUZURILE MAGISTRATILOR - care dau dovada ca sunt MAI PRESUS de LEGE.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor