Catalin Predoiu a primit aviz negativ in Parlament

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 19:10
2907 citiri
Catalin Predoiu a primit aviz negativ in Parlament

Catalin Predoiu a primit aviz negativ din partea Comisiilor reunite, cu 26 voturi pentru, 34 impotriva si 3 abtineri. Acesta era propus pentru functia de ministru al Justiei in Cabinetul Croitoru.

"Imi este teama ca este vorba de aceeasi vointa care a amanat adoptarea Codurilor si legea privind Curtea Constitutionala, aceeasi care a facut atacuri la adresa procurorului general sau la adresa ministrul Justitiei", a declarat Catalin Predoiu, la iesirea de la audieri, incercand sa explice de ce a primit aviz negativ.

Acesta a adaugat ca a acceptat sa dea curs solicitarii pentru aceste audieri intrucat doreste sa continuie proiectele din cadrul Ministerului Justitiei.

"Este absolut firesc si este onorant sa dai curs solicitarii de a continua probleme publice. Nu voi considera ridicola aceasta audiere. Atat timp cat activez in domeniul public, nu fac politica de dragul politicii", a adaugat Catalin Predoiu.

Fostul ministru este de parere ca, atat timp cat a stat la carma Ministerului Justitiei, si-a facut treaba cu responsabilitate.

"Munca mea a fost recunoscuta, au fost oameni care au venit si mi-au strans mana. As vrea sa reiterez faptul ca am decis sa raman in activitatea publica pentru o serie de proiecte, cele patru Coduri din care doua au fost adoptate, pentru ameliorarea situatie cetatenilor care au nevoie de Justitie", a mai spus Predoiu.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Catalin Predoiu, #aviz negativ, #comisii Parlament , #stiri Catalin Predoiu
Comentarii
Poza homo.politicus
homo.politicus
rank 3
Monica Macovei este cea mai potrivita la justitie
Poza TOM
TOM
rank 5
Este cat se poate de idreptătită respingerea cată vreme sunt solutii exceptional de bune ca: Rodica Sanda Stănoiu, Andon Sergiu, Robert Negoită, Alina Gorghiu, Tudor Chiuariu si cu voia dv ultimul pe listă, micul Iorgovan fost micul Titulescu.