Ziare.com

Grefierii din toata tara protesteaza, luni, in fata Ministerului Justitiei

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 07:13

   

Grefierii din toata tara protesteaza, luni, in fata Ministerului Justitiei
Personalul auxiliar din Justitie organizeaza, luni, un miting in fata Ministerului Justitiei deoarece nu le sunt acordate drepturile castigate in instanta.

La miting vor participa peste 600 de grefieri, arhivari si soferi din intreaga tara, iar intreaga manifestare va dura de la ora 10:00 pana la ora 13:00.

"Avem autorizatie pentru 600 de persoane, insa avem semnale ca vom fi mai multi pentru ca vor veni oameni din toata tara, avand in vedere ca problema noastra e si problema grefierilor din celelalte orase. Protestam pentru a ni se acorda drepturile pe care le-am castigat in instanta", a precizat, duminica, Stefania Teleman, grefiera la Curtea de Apel Bucuresti.

Teleman a mai spus ca este posibil ca, luni, instantele de judecata sa nu solutioneze decat urgentele, avand in vedere ca si judecatorii sunt in aceeasi situatie cu grefierii, in urma emiterii unui ordin de catre ministrul Catalin Predoiu, in data de 9 aprilie.

Judecatorul Cristi Danilet, vicepresedinte al SoJust, a confirmat, de asemenea, ca judecatorii de la mai multe instante din tara intentioneaza sa suspende sedintele de judecata si in cursul zilei de luni, cand grefierii din mai multe orase vor picheta sediul Ministerului Justitiei, incepand cu ora 10:00.

De asemenea, reprezentantii Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, Asociatiei Magistratilor din Romania si Projust intentioneaza, luni, 13 aprilie, sa discute cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu.

Judecatorii din peste 40 de instante din tara s-au solidarizat, vineri, cu personalul auxiliar din justitie, care protesteaza de trei zile fata de neexecutarea, de catre Ministerul Justitiei, a hotararilor judecatoresti definitive privind plata drepturilor salariale restante.

Astfel, pana la ora 12:00, adunarile generale ale judecatorilor din peste 40 de instante, incluzand curti de apel, tribunale si judecatorii, au decis sa suspende sedintele de judecata in intervalele orale 9:00-10:00, respectiv 9:00-11:00, a confirmat judecatorul Cristi Danilet, vicepresedinte al SoJust.

Sursa: rNews

Articol citit de 993 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Gelu, haiducu carpatin

Eu mi-s Gelu, capu chelu
Imi iau zilnic antigelu
Pan-oi vorbi frumuselu.
Asta, ori harakir-elu.

 

ha ! ha !

ha ! ha ! chelu'' !

PROFESORII SUNT MINTITI CA LE DA SALARIU MARITE PENTRU VOT, IAR JUSTITIA MAFIOTA SI CRIMINLA ISI MARESC SALARIILE PRINTR-O SIMPLA ACTIUNE JURIDICA

JUSTITIARI ISI FABRICA SALARII LA INFINIT PRINTR-O SIMPLA ACTIUNE JURIDICA.
Moarte justitiei romane tradatoare si criminale arma clasei pulitice cu care evreii si masoni jefuiesc si distrug romania

 

Zău ?

Nu meriti să-ti răspund. Poate o voi face după ce-ti vei lua pastilele la timp..... Linisteste-te si fugi după miel dacă vrei să pui ceva pe masă de Paste. Dacă nu, vezi-ti de treabă !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor