Predoiu, despre Ponta: Noroc ca in politica nu exista plagiat

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 22:24
4731 citiri
Predoiu, despre Ponta: Noroc ca in politica nu exista plagiat
Foto: Facebook/ Catalin Predoiu

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il ironizeaza pe premierul Victor Ponta, dupa ce acesta a salutat, pe conturile sale de Facebook si Twitter, victoria formatiunii de extrema stanga Syriza, in alegerile parlamentare din Grecia.

"Grecia - victorie categorica pentru Syriza! Morala / lectie pentru noi: conteaza economia, joburile, mediul social, siguranta (speranta) pentru viata de zi cu zi!", a scris pe Facebook Victor Ponta.

Ponta vede morala din victoria Syrizei: Economia si locurile de munca conteaza cel mai mult

"Observ din postarile sale recente pe Facebook si Twitter ca Ponta incepe sa imbratiseze viziunea Opozitiei. De peste un an insistam asupra importantei economiei, a investitiilor si locurilor de munca. A trebuit ca Ponta sa piarda alegerile si sa castige Syriza in Grecia pentru a pronunta pe Twitter cuvintele de mai sus. Noroc ca in politica nu exista plagiat.

Cum se impaca insa aceasta pozitie recenta a premierului inca in exercitiu cu taierea dramatica a investitiilor publice in ultimul an? Se impaca intr-un singur fel: tinand cont de ipocrizia politica a premierului in exercitiu", a scris pe Facebook Catalin Predoiu.

Acesta mai subliniaza ca ceea ce premierul "refuza sa recunoasca este ca rezolvarea celor doua obiective (investitii si locuri de munca) presupune suport popular si credibilitate politica", adaugand ca Ponta "nu mai dispune de ele".

Alegeri in Grecia: Syriza, aproape de o victorie istorica - exit-poll (Video)

Partidul antiausteritate de extrema stanga Syriza este pe cale sa castige detasat alegerile legislative din Grecia, potrivit exit-poll-urilor de duminica seara.

Syriza a obtinut intre 35,5 si 39,5 la suta din voturile exprimate duminica, depasind astfel formatiunea conservatoare Noua Democratie a premierului Antonis Samaras, care ar obtine intre 23 si 27 de procente.

F.N.

#Catalin Predoiu Ponta plagiat politica, #Ponta Syriza Grecia, #Syriza alegeri Grecia , #stiri Catalin Predoiu