Preot reținut după ce a fost prins când se masturba în apropierea unui liceu din Giurgiu. Reacția Episcopiei

Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 22:10
6580 citiri
Preot reținut după ce a fost prins când se masturba în apropierea unui liceu din Giurgiu. Reacția Episcopiei
Preotul a fost suspendat de la slujire FOTO Basilica

Un preot de 48 de ani din Giurgiu a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost surprins când se masturba în mașina personală, în timp ce urmărea elevii care veneau sau plecau de la un liceu.

Incidentul șocant a avut loc miercuri dimineață, 11 ianuarie, în apropierea liceului Nicolae Cartojan, potrivit Adevărul.

”Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un tânăr, de 18 ani, din localitatea Stănești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un bărbat a exercitat acte sexuale explicite, într-un autoturism, staționat în fața unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu,” au transmis reprezentanții Poliției.

Reacția Episcopiei

Episcopia Giurgiului a transmis că preotul a fost suspendat de la slujire.

”Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de existența suspiciunii săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri” de către Pr. Constantin N Mirel de la Parohia Oinacu. Ținând cont de gravitatea acuzațiilor, Chiriarhul a dispus suspendarea sus-numitului preot, până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.

Episcopia Giurgiului se va adresa, în scris, Inspectoratului Județean al Poliției Giurgiu, solicitând punerea la dispoziție a probelor din dosar, în vederea trimiterii sus-numitului în judecata Consistoriului Eparhial. Totodată, cel în cauză va fi convocat de urgență la sediul Protoieriei Giurgiu pentru declarații. Menționăm că pe perioada suspendării suplinirea Parohiei Oinacu va fi asigurată de PC. Pr. Duțu Stelian”, a anunțat într-un comunicat Episcopia Giurgiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiu într-un bloc din Giurgiu. Patru persoane au fost evacuate de echipele medicale
Incendiu într-un bloc din Giurgiu. Patru persoane au fost evacuate de echipele medicale
Pompierii din Giurgiu au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un apartament situat la etajul întâi al unui bloc. Patru bărbaţi au...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#preot retinut, #giurgiu, #masturbare, #liceu , #biserica