Un preot de 56 de ani a murit în curtea bisericii. Un enoriaș l-a găsit fără suflare și a dat alarma în sat

Miercuri, 30 Noiembrie 2022, ora 14:56
3495 citiri
Un preot de 56 de ani a murit în curtea bisericii. Un enoriaș l-a găsit fără suflare și a dat alarma în sat
Preot găsit mort în curtea bisericii FOTO monitorulsv.ro

Un preot în vârstă de 56 de ani a murit subit în apropierea bisericii din comuna suceveană Sadova, unde slujea.

Marți, în jurul orei 13.30, polițiștii de la Secția Rurală Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Sadova că l-a găsit decedat pe preot în curtea Bisericii Sf. Nicolae din localitate.

Din păcate, la sosirea echipajului de la Serviciul de Ambulanță Suceava s-a constatat că preotul Benedict Cuciureanu era decedat, probabil din seara anterioară.

Din cercetările preliminare ale poliției a rezultat că preotul a plecat de acasă de luni seară și s-a dus pe un teren pe care avea depozitate lemne. Alarma s-a dat abia a doua zi pentru că preotul era singur acasă.

Benedict Cuciureanu a fost găsit decedat pe un teren al bisericii, pe traseul de unde a luat lemnele cu care se îndrepta spre casa parohială, scrie monitorulsv.ro

Polițiștii nu au identificat urme de agresiune sau alte elemente care să le aducă suspiciuni. Se bănuiește că a fost vorba de un infarct, mai ales că preotul avea afecțiuni cunoscute.

Conform procedurilor, a fost deschis un dosar penal și se continuă cercetările. Necropsia va aduce certitudini privind cauza morții.

#preot, #suceava, #biserica, #mort , #stiri sociale
Comentarii
Poza Ionut175
Ionut175
rank 5
223 citiri.condoleante
A
Amoremio
rank 1