Unde poți mânca în București pe săturate cu doar 26 de lei. Nu e cantina Parlamentului!

Sambata, 03 August 2024, ora 08:42
25996 citiri
Unde poți mânca în București pe săturate cu doar 26 de lei. Nu e cantina Parlamentului!
Un meniu complet la cantina USAMV a costat 26,25 de lei FOTO Captură video TikTok

Bucureștiul este recunoscut drept un oraș scump. De la chirii, la mâncare, prețurile sar cu mult de cele din alte orașe, fiind echivalate și chiar depășite poate doar de cele din Cluj-Napoca.

Cu toate acestea, există și exemple pozitive. Un bărbat a descoperit un loc în Capitală unde se poate mânca pe săturate cu bani puțini. Mai exact, cam cu prețul pe care l-ai plăti pe un pachet de țigări poți mânca felul unu și felul doi preparate ca la mama acasă.

Într-un clip video postat pe TikTok, bărbatul povestește întreaga experiență avută recent la Cantina Agronomie a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București.

Astfel, acesta a plătit pe două feluri de mâncare 26,25 de lei. Ce a mâncat de acești bani?

Prima pe listă a fost ciorba de pui a la grec, o porție bogată în carne de pui. Aceasta a avut un preț de 7,99 lei. La felul al doilea, a optat pentru o friptură de porc în sos, fragedă și suculentă. Preparatul a cântărit 260 de grame și a costat 14,3 lei. Garnitura pentru friptură a fost o porție zdravănă de orez cu legume, care a costat doar 3,17 lei. Pe chiflă a plătit 0,79 de lei și a primit bonus și o porție de castraveți murați.

La finalul prânzului, bărbatul le-a arătat urmăritorilor săi de pe TikTok bonul fiscal. Pe tot ce consumase a plătit doar 26,25 de lei.

„Azi am mâncat la Cantina Agronomiei super bine. Am început cu o minunată ciorbă de pui a la grec, ciorbă care conținea bucăți consistente de pui, ceva legume pe acolo și, bonus, verdeață pe deasupra.(...) Chiar a fost bună. Pentru felul următor am ales bucata asta mare de carne de porc, gătită la cuptor, cu sosul ăla roșu și, bineînțeles, verdeață pe deasupra.

Carnea m-a surprins, era chiar fragedă, chiar dacă a fost gătită bucată groasă. Lângă carnea aia de porc cu sos am luat și orezul ăsta cu legume, pe care l-am trântit acolo peste sos.

(...) Am avut și niște castraveți murați, așa ca să alunece totul cât mai bine. Concluzie: Mâncarea de la Cantina Agronomiei mi s-a părut gustoasă și sățioasă. Cantitativ, pentru mine, a fost suficient spre mult”, a spus bărbatul în clipul postat pe TikTok.

@poftasigust Azi am mâncat super bine la cantină în Agronomie. #poftasigust #ciorba #carne #meniulzilei #mancare #cantina ♬ original sound - poftasigust

A fost vândut un celebru restaurant. Aici au mâncat toți studenții care au făcut facultatea în București
A fost vândut un celebru restaurant. Aici au mâncat toți studenții care au făcut facultatea în București
Toți cei care au fost studenți în București e imposibil să nu fi ajuns vreodată să mănânce o ciorbă de burtă la Shorley. Celebrul local a fost acum cumpărat de patronii localului din...
Efect de bumerang al politicilor verzi pe piața auto: Germanii și americanii preferă autoturisme la mâna a doua
Efect de bumerang al politicilor verzi pe piața auto: Germanii și americanii preferă autoturisme la mâna a doua
Prețul mare al autoturismelor noi, scăderea puterii de cumpărare dar și haosul provocat pe piața auto de reglementările politice legate de scăderea emisiilor de carbon au făcut ca atât în...
#pret mancare, #restaurant, #cantina sociala, #Bucuresti, #meniu , #stiri preturi
  1. Efect de bumerang al politicilor verzi pe piața auto: Germanii și americanii preferă autoturisme la mâna a doua
  2. De ce rămân firmele românești "subcontractori la subcontractori". Pogonaru (AOAR): "70% din activele românești sunt deținute de capitalul străin"
  3. Cel mai mare mall din nordul țării. Dezvoltatorul anunță o investiție de 40 de milioane de euro pentru lucrările de extindere
  4. Victor Căpitanu (ONE) la Quarterly Report: ”Trebuie să investim semnificativ, cât mai rapid, în acest sub-sector. E o oportunitate foarte mare de creștere”
  5. Ambițiile energetice ale României. Planul pe următorii cinci ani prevede o reducere drastică a emisiilor
  6. România, a patra cea mai slabă evoluție din UE în industrie – TradeVille
  7. De la ce dată devine obligatorie reciclarea hainelor vechi. Populația va trebui să colecteze separat deșeurile textile
  8. Investițiile imobiliare românești în Europa: Ce ține piața pe loc de la extindere în afara granițelor. „Nu simțim la fel de mult dorința de a pleca peste hotare”
  9. Noile reguli pentru pensionarea anticipată: ce privilegii au pierdut și ce au câștigat românii începând cu luna septembrie
  10. România a avut cele mai mari creșteri ale salariului brut din UE în al doilea trimestru al anului. Cum arată clasamentul european