Revoltă după nota de plată primită la o terasă de pe litoral: ”Nu ne mai vindem rinichi pentru un telefon, ci pentru o masă în Vama Veche”

03 Septembrie 2023 - Revoltă după nota de plată primită la o terasă de pe litoral: ”Nu ne mai vindem rinichi pentru un telefon, ci pentru o masă în Vama Veche”

Prețurile de pe litoralul românesc stârnesc din nou rumoare și revoltă în mediul online, după ce a fost făcută publică o notă de plată de la o terasă din Vama Veche.

Preturi mari

Sfatul unei românce la finalul vacanței în Grecia: "Mergeți în altă parte. Este o insulă supraevaluată, mizerie peste tot, prețuri mari"

13 August 2023 - Sfatul unei românce la finalul vacanței în Grecia: "Mergeți în altă parte. Este o insulă supraevaluată, mizerie peste tot, prețuri mari"

Cei mai mulți dintre românii care ajung în Grecia sunt mulțumiți de experiențe și își propun fie să încerce noi destinații din această țară, fie să revină în același loc.

Plajele din Grecia unde prețurile la șezlonguri au explodat: "Au pus monopol băieții deștepți! E ca la Mamaia, mai nou!"

04 Iulie 2023 - Plajele din Grecia unde prețurile la șezlonguri au explodat: "Au pus monopol băieții deștepți! E ca la Mamaia, mai nou!"

Românii care s-au întors recent din Grecia sau sunt acolo în vacanță relatează în mediul online experiențele plăcute sau situațiile care i-au nemulțumit. Multe teme de discuție sunt

Românii s-au săturat de meseriașii care cer prețuri uriașe pe lucrări de proastă calitate: "Toată lumea s-a obișnuit și acceptă anormalitatea?!"

21 Aprilie 2023 - Românii s-au săturat de meseriașii care cer prețuri uriașe pe lucrări de proastă calitate: "Toată lumea s-a obișnuit și acceptă anormalitatea?!"

Mulți români au amânat în ultima perioadă lucrările de amenajare a apartamentului din cauza scumpirilor materialelor de construcții. Și prețurile percepute pentru manoperă au crescut, iar

Turiștii rămân muți în fața ofertelor de vacanțe din România: "Cred că nici pe Coasta de azur nu ajung la tariful ăsta!"

20 Aprilie 2023 - Turiștii rămân muți în fața ofertelor de vacanțe din România: "Cred că nici pe Coasta de azur nu ajung la tariful ăsta!"

Numărul românilor care aleg să-și petreacă vacanțele în străinătate crește de la un an la altul, din cauza serviciilor de proastă calitate oferite la prețuri foarte mari.

ONU despre prețurile la alimente pe glob: ”Deşi au scăzut, sunt încă foarte mari şi continuă să crească pe pieţele interne”

10 Aprilie 2023 - ONU despre prețurile la alimente pe glob: ”Deşi au scăzut, sunt încă foarte mari şi continuă să crească pe pieţele interne”

Indicele preţurilor mondiale al agenţiei Naţiunilor Unite pentru alimente a scăzut în martie pentru a 12-a lună consecutivă, iar acum este în scădere cu 20,5% faţă de un nivel record

Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"

29 Martie 2023 - Surprizele unor români când își rezervă vacanța în Grecia: "Când încerc să contactez direct proprietarul, îmi dă preț cu 40-50% mai mare"

Doar câteva luni ne mai despart de sezonul estival, iar românii așteaptă cu nerăbdare vacanța. Mulți dintre cei care au petrecut deja concediul în Grecia se gândesc să revină, iar unii vor

Criza lovește într-o țară cu un milion de români: Prețul unui aliment, cel mai mare din istorie

14 Martie 2023 - Criza lovește într-o țară cu un milion de români: Prețul unui aliment, cel mai mare din istorie

Războiul provocat de Vladimir Putin în Ucraina pe 24 februarie 2022 a produs crize multiple în întreaga Europă, pe piețele financiare, energetice, de cereale și alimente. Acum, la mai bine de

Șoferii tineri, șocați de banii pe care trebuie să îi cheltuiască pe RCA: "Din două polițe îmi cumpăr mașina din nou"

10 Martie 2023 - Șoferii tineri, șocați de banii pe care trebuie să îi cheltuiască pe RCA: "Din două polițe îmi cumpăr mașina din nou"

Proprietarii de mașini vor plăti de acum și cu 40% mai mult față de anul trecut pentru polițele RCA.

Meseriașii se plâng că nu mai au de lucru: "Nu mișcă nimic pe piață!"/ "Când se cer 200 lei pe metrul pătrat se lipsește omul de orice"

07 Martie 2023 - Meseriașii se plâng că nu mai au de lucru: "Nu mișcă nimic pe piață!"/ "Când se cer 200 lei pe metrul pătrat se lipsește omul de orice"

Mulți români au amânat lucrările de renovare a locuințelor în ultima perioadă din cauza prețurilor mari pentru materialele de construcții și ale celor cerute de meseriași pentru manoperă.

Sumele halucinante cerute pentru apartamentele cu vedere la mare din Mamaia: Prețurile ajung la aproape un milion de euro

04 Martie 2023 - Sumele halucinante cerute pentru apartamentele cu vedere la mare din Mamaia: Prețurile ajung la aproape un milion de euro

Prețurile pentru apartamentele cu vedere la mare din blocurile de lângă plaja din Mamaia

Soluțiile românilor loviți de prețurile mari: "Mă bate gândul să fac o rată, să-mi iau o rulotă și să locuiesc în ea"

26 Februarie 2023 - Soluțiile românilor loviți de prețurile mari: "Mă bate gândul să fac o rată, să-mi iau o rulotă și să locuiesc în ea"

Mulți români fac cu greu față scumpirilor din ultima perioadă. Au crescut prețurile la alimente, locuințe și chirii, în timp ce salariile unora au rămas neschimbate.

Prețuri à la Cluj. Langoș de opt ori mai scump: ”Nu cred ca salariile compensează pentru diferența asta”

24 Februarie 2023 - Prețuri à la Cluj. Langoș de opt ori mai scump: ”Nu cred ca salariile compensează pentru diferența asta”

Un clujean, care a plecat într-o scurtă vacanță la Reșița, a fost surprins să vadă cât costă în alte orașe din țară un langoș, care la Cluj-Napoca se vinde chiar și cu 20 de lei în

Surprizele turiștilor care caută oferte de Paște în România: "6.000 de lei în care era inclusă doar cazarea pentru 2 persoane, 3 nopți"

27 Ianuarie 2023 - Surprizele turiștilor care caută oferte de Paște în România: "6.000 de lei în care era inclusă doar cazarea pentru 2 persoane, 3 nopți"

Anul acesta Paștele ortodox este în data de 16 aprilie, iar românii caută deja oferte pentru acea perioadă.

Reacția virală a unui italian șocat de prețurile dintr-un supermarket din România: ”Nu merge așa, băieți!” VIDEO

12 Ianuarie 2023 - Reacția virală a unui italian șocat de prețurile dintr-un supermarket din România: ”Nu merge așa, băieți!” VIDEO

Un italian a postat pe Tik-Tok un video în timp ce se afla într-un supermarket din România, declarându-se șocat de prețuri.

Condițiile mizerabile de care au parte unii turiști în România: "Am plătit 1.800 lei pentru două nopți. Este un semnal de alarmă pentru toți" FOTO

11 Decembrie 2022 - Condițiile mizerabile de care au parte unii turiști în România: "Am plătit 1.800 lei pentru două nopți. Este un semnal de alarmă pentru toți" FOTO

Mulți români au abandonat ideea de a-și petrece vacanțele în România, iar pentru unii rămâne o opțiune doar pentru weekenduri.

Prețuri amețitoare pe Transfăgărășan. Ce a consumat un român de 88 de lei: "Să mai mâncați în România!” VIDEO

12 Septembrie 2022 - Prețuri amețitoare pe Transfăgărășan. Ce a consumat un român de 88 de lei: "Să mai mâncați în România!” VIDEO

Sezonul estival este pe final, însă turiștii români se plâng în continuare de prețurile mari din țara noastră.

Un oficial european dă verdictul: Următoarele „5 până la 10 ierni vor fi dificile”

23 August 2022 - Un oficial european dă verdictul: Următoarele „5 până la 10 ierni vor fi dificile”

Următoarele „5 până la 10 ierni vor fi dificile”, a avertizat luni prim-ministrul belgian Alexander De Croo, în timp ce preţurile energiei în Europa au crescut la noi niveluri record,

De ce ne descurcăm tot mai greu, deși economia crește. Analist: ”A devenit mai ceva ca o loterie să faci estimări”

17 August 2022 - De ce ne descurcăm tot mai greu, deși economia crește. Analist: ”A devenit mai ceva ca o loterie să faci estimări”

Nivelul de trai al românilor este în scădere abruptă, însă datele statistice arată altceva. Rapoartele Institutului Național de Statistică arată că de fapt o ducem bine, dacă este să ne

Vacanțele românilor, dincolo de Grecia și Turcia: "Eu nu mai calc în țara asta. Prețuri foarte mari și mâncare de slăbești"

01 August 2022 - Vacanțele românilor, dincolo de Grecia și Turcia: "Eu nu mai calc în țara asta. Prețuri foarte mari și mâncare de slăbești"

În plin sezon estival, cei mai mulți români preferă să își petreacă vacanța pe litoral, în Bulgaria sau Grecia.

O turistă a achitat 1.000 de lei după ce a mâncat calcan la restaurant în Vama Veche. "Nebunia se plătește"

15 Iulie 2022 - O turistă a achitat 1.000 de lei după ce a mâncat calcan la restaurant în Vama Veche. "Nebunia se plătește"

Turiștii se plâng în acest sezon estival de prețurile mari pe care le-au găsit pe litoral, în România.

Prețurile au luat-o razna în zonele ocupate de ruși din sudul Ucrainei. Produsele de bază sunt inaccesibile populației FOTO

06 Iulie 2022 - Prețurile au luat-o razna în zonele ocupate de ruși din sudul Ucrainei. Produsele de bază sunt inaccesibile populației FOTO

În condițiile de ocupație rusă, prețurile la alimente și produsele de bază au crescut de mai multe ori, ceea ce le face inaccesibile pentru populație.

Cum au ieftinit românii benzina cu cel puțin 1 leu la litru: reduc viteza pe autostradă și merg pe banda întâi. "Dacă stăm acasă avem cel mai bun consum"

02 Iulie 2022 - Cum au ieftinit românii benzina cu cel puțin 1 leu la litru: reduc viteza pe autostradă și merg pe banda întâi. "Dacă stăm acasă avem cel mai bun consum"

Românii reacționează diferit în fața prețurilor mari la combustibil. Unii au sperat la o reducere mai consistentă, însă Guvernul a adoptat pe 30 iunie, Ordonanța de urgență care prevede

Lista scumpirilor la inceput de an

05 Ianuarie 2009 - Lista scumpirilor la inceput de an

Inceputul de an nu a adus vesti bune pentru bugetul romanilor, preturile carburantilor si bauturilor crescand substantial de la 1 ianuarie, din cauza maririi accizelor. In plus, deprecierea leului va

Top 3 știri din presa centrală

Măsuri fiscal-bugetare 2023: Suprataxa pe cifra de afaceri a băncilor și riscul ca povara fiscală să se răsfrângă asupra dobânzilor
Instituțiile de credit române şi sucursalele din România ale băncilor străine vor datora suplimentar impozitului pe profit un impozit de 1%...

Cât vor scădea prețurile locuințelor în România. "Piața imobiliară va face implozie în următoarele 6-12 luni"
Un reputat analist economic român analizează datele statistice cele mai recente care arată că, în primele 7 luni din 2023, băncile au acordat...

Românii care au ridicat un mic cartier de case în Grecia caută vecin: "Suntem într-o pădure de pini, marea este la 800 de metri" FOTO
Mulți dintre românii care au petrecut vacanțele în Grecia s-au îndrăgostit de peisajele și preparatele tradiționale din această țară....
  1. O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA: ”Ne-am uitat şi între picioarele ei” VIDEO
  2. Profesoară de fizică de 22 de ani, dată afară după o săptămână de muncă. Ce i-a cerut directorul, iar femeia a refuzat
  3. Simona Halep s-a mutat, pe tăcute, din România. Unde s-a stabilit fostul lider mondial
  4. Tudor Chirilă, avertisment pentru părinți. "Atrag atenția asupra unei situații care se perpetuează cam în toate domeniile"
  5. Andreea Esca dispare de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare
  6. Bani gratis de la stat. Când vor fi alimentate cardurile de alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei
  7. Explicația directorului la stat prins cu banii de mită ceruți pentru angajare: ”Ca să nu fie furați, i-am depus în propriul portofel”
  8. Monica Bîrlădeanu, declarație publică de dragoste: "Omul cel mai mișto pe care îl cunosc"
  9. Dacia fabricată acum 50 de ani, adusă de proprietar la RAR: "Nici când a ieșit pe porțile fabricii nu arăta așa de bine" FOTO
  10. Cu cât se vor majora pensiile de la 1 ianuarie 2024. Beneficiarii care vor primi chiar și 30% în plus