Benzina mai scumpa la OMV Petrom

Vineri, 06 August 2010, ora 23:08
1616 citiri
Benzina mai scumpa la OMV Petrom

Compania OMV Petrom, controlata de Grupul OMV din Austria, va majora de sambata preturile de referinta la benzine cu 9 bani/litru, ca urmare a conditiilor de pe piata, in timp ce pretul motorinelor ramane neschimbat, a anuntat vineri seara compania.

Astfel, benzina Premium fara plumb 10 ppm va costa 4,42 lei/litru, benzina Top Premium fara plumb 99+ va fi 4,80 lei/litru, in timp ce sortimentul de benzina OMV Carrera 95 va costa 4,56 lei, iar cel de OMV Carrera 100 va fi 5,22 lei/litru.

Pretul motorinelor ramane nemodificat. Motorina OMV Premium Diesel costa 4,96 lei/litru, motorina OMV Sprint Diesel este 4,64 lei/litru, in timp ce litrul de motorina Euro Diesel 5 este 4,42 lei, iar cel de Top Euro Diesel 5 costa 4,62 lei/litru.

Motorina mai scumpa la OMV Petrom

Totodata, compania scumpise de joi si motorina, cu 5 bani/litru. Preturile Petrom pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Petrom exploateaza in Romania rezerve dovedite de petrol si gaze estimate la 823 milioane barili echivalent petrol (854 milioane de barili echivalent petrol la nivel de Grup), are o capacitate maxima anuala de rafinare de 8 milioane tone si circa 550 de statii de distributie carburanti in Romania. Compania detine, de asemenea, o retea internationala de 268 benzinarii, localizate in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#benzina Rompetrol, #scumpire benzina , #benzina