Benzina si motorina s-au scumpit la LukOil

Marti, 04 Mai 2010, ora 16:20
1208 citiri
Benzina si motorina s-au scumpit la LukOil

Compania petroliera LukOil Romania, membra a grupului LukOil din Rusia, a scumpit benzina cu 3 bani/litru si motorina cu 6 bani/litru, potrivit datelor transmise de companie, aceste majorari fiind operate de sambata.

Astfel, benzina COR 95 fara plumb Euroluk costa 4,47 lei/litru, benzina COR 98 fara plumb Super Euroluk este 4,84 lei/litru, in timp ce litrul de benzina Ecto 98 este 4,89 lei.

Motorina Euro L Diesel este 4,28 lei/litru, litrul de motorina Super Euro L Diesel costa 4,55 lei, iar sortimentul de motorina Ecto Super Diesel este 4,61 lei/litru.

Litrul de GPL auto costa 2,13 lei.

De asemenea, si compania petroliera OMV Petrom a majorat, tot de la 1 mai, pretul de referinta pentru benzina cu 3 bani/litru, iar cel pentru motorina cu 6 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produsele petroliere.

LukOil este o companie petroliera integrata, cu activitati in explorarea, extractia si rafinarea titeiului, precum si in comercializarea produselor petroliere. Investitiile facute in Romania pe o perioada de 11 ani se ridica la peste jumatate de miliard de dolari.

LukOil Romania are o retea de 310 statii de distributie si zece depozite de produse petroliere.

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost în...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#pret benzina, #benzina mai scumpa, #benzina LukOil , #benzina