Ziare.com

Carburanti mai scumpi la Petrom si Rompetrol (Video)

Marti, 28 Decembrie 2010, ora 13:01

   

Carburanti mai scumpi la Petrom si Rompetrol (Video)
OMV Petrom a majorat de marti pretul de referinta la benzina cu 9 bani/litru si la motorina cu 6 bani/litru.

Astfel, litrul de benzina Premium fara plumb 95 costa 4,88 lei, Top Premium fara plumb 99+ este 5,26lei/litru, in timp ce OMV Carrera 95 costa 5,02 lei, iar OMV Carrera 100 costae 5,68 lei/litru.

Litrul de motorina Top Nordic Diesel (Top Euro Diesel 5) costa 4,97 lei, motorina OMV Sprint Diesel este 4,99 lei/litru, in timp ce litrul de Euro Diesel 5 este 4,77 lei, iar cel de OMV Alpin Diesel costa 5,31 lei.

Petrom precizeaza ca preturile pot varia cu maximum +/-5% fata de preturile de referinta.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Ultima modificare a pretului carburantilor a fost operata de Petrom pe 22 decembrie, cand compania a ieftinit benzina cu 3 bani/litru.

Si Rompetrol a anuntat ca majoreaza marti preturile de referinta la benzina si motorina cu 6 bani/litru.

Astfel, litrul de benzina Efix 95 costa 5,04 lei/litru, iar benzina Alto 101 este 5,7 lei/litru. Motorina Efix Diesel costa 4,98 lei/litru, iar motorina Diesel Alto 55 este 5,32 lei/litru.

Preturile din statiile Rompetrol pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

Ultima modificare a pretului carburantilor a fost operata de Rompetrol pe 15 decembrie, cand compania a scumpit motorina cu 5 bani/litru.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2340 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Carburantii mai scumpi

De ce nu faceti pretul benzinei de 10 lei ca sa nu-l mai modificati aproape zilnic.Nu va mai satura DUMNEZEU . EXCROCII ***

 

noi suntem de vina

Atat timp cat fraierii de romani suporta orice, acesti nemernici isi vor face de cap cat vor muschii lor in aceasta tara de kkttt. Ia iesiti toti soferii in strada, blocati statiile PECO, nu cumparati nimic 2 - 3 zile si mai aruncati vreo 10 coctailuri Molotov la vreo 10 benzinarii, sa vedeti cum se linistesc jigodiile.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor