Ziare.com

Rompetrol a scumpit carburantii cu pana la 7 bani/litru

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 11:54

   

Rompetrol a scumpit carburantii cu pana la 7 bani/litru
Rompetrol Downstream, controlata de compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan, a scumpit, marti, carburantii cu pana la 7 bani/litru, potrivit site-ului companiei, downstream.ro.

Astfel, benzina Efix 95 costa 4,74 lei/litru, iar benzina Alto 101 este 5,4 lei/litru. Motorina Efix Diesel costa 4,71 lei/litru, iar motorina Diesel Alto 55 este 5,05 lei/litru.

Preturile carburantilor comercializati in statiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5% fata de preturile de referinta.

De asemenea, compania OMV Petrom, controlata de Grupul OMV din Austria, a majorat, de luni, preturile de referinta la benzina cu 3 bani/litru si la motorina cu 6 bani/litru, ca urmare a evolutiei cotatiilor internationale la produse petroliere.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Rompetrol Downstream opereaza peste 900 de statii, in 13 tari, dintre care peste 450 de benzinarii se afla in Romania.

The Rompetrol Group (TRG) a facut parte din Rompetrol Holding, pana in august 2007, cand Dinu Patriciu a vandut 75% din actiunile TRG catre compania de stat KazMunaiGaz din Kazakhstan. De asemenea, la 26 iunie 2009, Dinu Patriciu a anuntat ca a vandut kazahilor restul de 25% din actiuni.

Astfel, Grupul Rompetrol este detinut 100% de KazMunaiGaz.

Sursa: rNews

Articol citit de 645 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor