Black Friday 2013: Ce oferte au agentiile de turism - Vacante reduse pana la 50%

Joi, 21 Noiembrie 2013, ora 18:41
4257 citiri
Black Friday 2013: Ce oferte au agentiile de turism - Vacante reduse pana la 50%

Nu doar magazinele electroIT au pregatit reduceri de Black Friday, ci si agentiile de turism au pregatit pachete promotionale pentru vacante.

Astfel, multe dintre agentiile de profil din tara noastra vor da startul ofertelor vineri, 22 noiembrie, cu o saptamana inainte de data traditionala pentru Black Friday, informeaza Mediafax.

Pentru aceasta zi, agentia Mareea a decis sa ofere reduce de pana 50% la unele destinatii, conform directorului general Marius Usturoiu.

De exemplu, o camera dubla la un hotel all inclusive de 3 stele din statiunea Mamaia, care costa in intervalul 28 iunie - 3 iulie aproximativ 2.500 de lei, va putea fi achizitionata vineri cu 1.500 de lei.

Potrivit lui Usturoiu, destinatia preferata de turisti in promotia Black Friday 2012 a fost Grecia insulara, in special Creta, Rhodos si Zakynthos.

In schimb, Christian Tour a demarat campania de Black Friday timp de o saptamana, in perioada 22 noiembrie - 29 noiembrie.

"Avem in aceasta saptamana reduceri de 50% pentru destinatii externe de litoral, iar cele mai mari reduceri vor fi pentru Grecia", a spus Raymond Maiorescu, directorul general al agentie Christian Tour.

Ofertele speciale vor cuprinde disconturi de 50% pentru calatoriile in Halkidiki, de 45% in Corfu si Thassos si cu 40% in alte statiuni din Grecia, printre care Santorini, Skiathos, Zakynthos sau Creta, dar si in statiunea Kusadasi din Turcia.

Black Friday 2013 Smartphone, televizor sau masina - ce cumparati anul acesta? Sfaturi - Sondaj Ziare.com

Paralela 45 organizeaza, la randul ei, Black Friday pe data de 22 noiembrie, iar reducerile vor fi intre 25% si 35%.

In plus, Prestige Tours a anuntat o oferta pentru Kenya, aplicand o reducere de la 2.379 de euro, la 1.485 de euro.

Si Perfect Tour ofera reduceri de Black Friday, la un sejur de Craciun in Laponia, care va fi mai ieftin cu 15%. De asemenea, de reduceri de 10-20% vor beneficia si sejururile in India, Maroc sau Iordania - Israel, care costa in mod normal 1.700 de euro, 1.300 de euro, respectiv 1.400 de euro.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#reduceri vacante BlackFriday, #oferte vacante Black Friday, #reduceri sejur BlackFriday, #oferte sejur Black Friday, #oferte agentii turism Black Friday , #Black Friday