Black Friday 2013: La ce vanzari se asteapta magazinele si ce produse vor fi reduse

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 20:38
3071 citiri
Black Friday 2013: La ce vanzari se asteapta magazinele si ce produse vor fi reduse
Foto: Arhiva

Magazinele care vand produse IT se asteapta la vanzari spectaculoase cu ocazia Black Friday, iar multe dintre ele sarbatoresc ziua reducerilor mai devreme de 29 noiembrie.

Emag.ro a anuntat ca va organiza cea de-a treia editie a Black Friday pe 22 noiembrie, conform comunicatului remis Ziare.com.

Pentru ziua celor mai mari reduceri din an, eMAG tinteste vanzari in valoare totala de peste 22 de milioane de euro, dublu fata de vanzarile generate in 2012 cu aceeasi ocazie.

"Inca din 2011, cand am adus evenimentul Black Friday pe piata romaneasca, transformandu-l in motorul de crestere in retail, ne-am propus sa transformam shoppingul intr-o experienta emotionala. Reduceri mari, stocuri mari, livrari incheiate pana de Ziua Nationala, pe scurt, suntem pregatiti pentru cel mai mare pariu de pana acum: 200.000 de comenzi intr-o singura zi si peste 4 milioane de vizite pe site", declara Iulian Stanciu, director general eMag.

Pentru pregatirea Black Friday 2013, magazinul a investit 500.000 de euro in servere si platforma online.

Pe 22 noiembrie, oferta speciala va cuprinde 250.000 de produse, acoperind categorii diverse: de la IT, mobile, foto, produse de ingrijire personala si cosmetice, pana la carti, jucarii, Pet-Shop, produse pentru casa si gradina.

Si evoMag.ro sarbatoresc Black Friday pe 22 noiembrie. Magazinul a anuntat ca va face reduceri de pana la 70% la aproape toate categoriile de produse, mai ales la cele mai cautate dintre acestea, adica laptopuri, smartphone-uri, tabletele si televizoare, conform unui comunicat remis Ziare.com.

Pentru acest an, retailerul se astepta la o dublare a comenzilor in comparatie cu 2012, cand, in ziua de Black Friday s-au inregistrat comenzi in valoare de 1 milion de euro.

Retailer-ul Flanco organizeaza Black Friday in weekendul 22-24 noiembrie. Comparativ cu 2012, compania a crescut nivelul total al stocurilor cu 80%, a inclus in oferta sa de 4 ori mai multe tablete si telefoane si de 3 ori mai multe televizioare inteligente.

In plus, reducerile la produse electronice, electrocasnice si IT ajung pana la 50%, in timp ce la electrocasnicele mici reducerile sunt de pana la 80%, conform comunicatului remis Ziare.com.

De asemenea, de Black Friday, programul magazinelor va fi prelungit cu 4 ore, iar la dispozitia clientilor vor fi cu 30% mai multi consultanti de vanzari. Flanco estimeaza vanzari de 85 de milioane de lei cu aceasta ocazie.

Pentru anul acesta, magazinul online Cel.ro va organiza o saptamana de preturi mici, intre 22 si 29 noiembrie, cu promotii zilnice pe diferite categorii de produse, conform Realitatea Tv.

"Cu siguranta vom avea telefoane si tablete la preturi foarte bune. Toate produsele de pe site vor avea reduceri. Procente mai mari vor avea produsele aduse special pentru acest eveniment unde reducerile pot ajunge si la 90%", a declarat Tiberiu Pop, directorul executiv al companiei Corsar Grup, care administreaza magazinul online Cel.ro.

Potrivit acestuia, vanzarile generate de evenimentul Black Friday anul trecut au echivalat cu vanzarile dintr-o luna de vara. "Pentru anul in curs, estimim vanzari de 3 milioane de euro", a mai spus oficialul Cel.ro.

Pentru Black Friday 2013, QuickMobile a pregatit stocuri masive de produse si servicii, astfel ca pe 29 noiembrie, la ora 00.00, o gama diversificata de telefoane, tablete, gadgeturi si accesorii va fi disponibila pe site.

"Compania noastra dispune de un stoc propriu de peste 1.000.000 de euro in orice moment, iar pentru acest eveniment s-au pregatit si stocuri separate", a declarat Matei Tiboc, CMO QuickMobile, intr-un comunicat.

C.P.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#magazine vanzari Black Friday, #Black Friday emag, #vanzari Black Friday, #produse reduse Black Friday , #Black Friday
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5