Black Friday 2013 Pleci in vacanta? Ce oferte au agentiile de turism

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 17:05
2311 citiri
Black Friday 2013 Pleci in vacanta? Ce oferte au agentiile de turism
Foto: kluv.cbslocal

Black Friday continua pe 29 noiembrie la agentiile de turism din Romania, care au pregatit numeroase oferte pentru aceasta ocazie.

Happy Tour va avea promotii la majoritatea pachetelor de calatorie, valabile in ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, incepand cu ora 0:00 si pana la ora 23:59.

"Pe 29 noiembrie am pregatit o zi de Black Friday cu preturi reduse la majoritatea pachetelor de calatorie. Ofertele vor fi valabile in ziua de vineri, 29 noiembrie 2013, incepand cu ora 0:00 si pana la ora 23:59, la rezervarile facute in agentiile Happy Tour", a afirmat Madalina Grosu, product manager, Happy Tour, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Noutatile Happy Tour pentru sezonul 2014, prezentate cu ocazia Targului de Turism al Romaniei, sunt zborul charter catre Bodrum - Turcia, Chania - partea de vest a Insulei Creta si serii de grupuri in perioada ianuarie - martie 2014 in Insulele Capului Verde, pentru iubitorii de destinatii exotice.

La Christian Tour, startul pentru reducerile de Black Friday a fost dat de pe 22 noiembrie, iar reprezentantii companiei au anuntat ca evenimentul se va desfasura pana pe 29 noiembrie.

"Avem in aceasta saptamana reduceri de 50% pentru destinatii externe de litoral, iar cele mai mari reduceri vor fi pentru Grecia", a spus Raymond Maiorescu, directorul general al agentie.

Agentia va vinde cu reduceri de 50% sejururile in Halkidiki, cu 45% in Corfu si Thassos si cu 40% in alte statiuni din Grecia, printre care Santorini, Skiathos, Zakynthos sau Creta, dar si in statiunea Kusadasi din Turcia.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#oferte agentii turims, #reduceri calatorii, #pachete vacanta oferte, #Black Friday turism , #Black Friday