Black Friday 2015: Cand incepe cursa reducerilor si ce magazine participa

Joi, 12 Noiembrie 2015, ora 17:32
7087 citiri
Black Friday 2015: Cand incepe cursa reducerilor si ce magazine participa
Foto: Arhiva Ziare.com

Black Friday 2015 aduna mai multe magazine fata de anul trecut, iar promotiile vor include mai multe categorii de produse, dau asigurari comerciantii care s-au inscris sa participe la perioada reducerilor nebune.

Traditia din SUA, de unde am preluat ideea, arata ca evenimentul are loc in ultima vineri din luna noiembrie.

Insa magazinele din tara noastra au speculat apetitul romanilor pentru reduceri, asa ca au devansat perioada. Astfel, in 2015, cei mai multi comercianti vor da startul pe 20 noiembrie, insa campanii vor exista pana la sfarsitul lunii, relateaza Mediafax.

Cea mai lunga perioada de oferte de Black Friday din acest an va avea loc la Altex, care a anuntat ca dureaza 32 de zile, intre 30 octombrie si 30 noiembrie, pentru a evita aglomeratia din magazine.

Black Friday 2014: Ce si cat au cumparat romanii in perioada reducerilor nebune

Printre cei mai cunoscuti retaileri care vor participa la campanie se mai afla eMag, Flanco, Domo, EvoMag, elefant.ro, F64, Germanos, Carrefour, Quickmobile (electro-IT), Ecco, Otter, Originals (incaltaminte), Watchshop, cautceas.ro, topceas.ro (ceasuri), Somproduct (articole pentru casa) sau Avon (produse cosmetice).

Ca in fiecare an, si de data aceasta au aparut suspiciuni legate de preturi crescute artificial in perioada de dinaintea campaniilor, insa retailerii sustin ca s-au terminat niste promotii, asa ca majorarea ar fi justificata.

Pentru editia din 2015, comerciantii care au anuntat promotii acopera o varietate de domenii, de la produse IT, moda, ceasuri, jucarii pentru copii, decoratiuni, pana la produse cosmetice si bijuterii.

In anii anteriori, cele mai cautate produse au fost electronicele si electrocasnicele, cu un plus pentru televizoarele performante, masinile de spalat, combinele frigorifice si telefoanele mobile.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Black Friday 2015, #magazine Black Friday 2015, #reduceri Black Friday , #Black Friday