Black Friday Ce reduceri poti sa prinzi in "saptamana neagra"

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 19:00
8407 citiri
Black Friday Ce reduceri poti sa prinzi in "saptamana neagra"
Foto: Arhiva

Black Friday (Vinerea neagra) este una din cele mai asteptate zile din an de catre toti consumatorii, fiind ziua in care majoritatea comerciantilor ofera unele din cele mai mari reduceri din intregul an. Insa multe magazine au inceput sa practice o "saptamana neagra", reducerile incepand chiar de luni.

Din Romania, aveti acces la o serie de magazine online interne si internationale, de unde puteti cumpara produse de orice fel, la preturi mai mici decat in cea mai mare parte a anului.

De obicei, electronicele si electrocasnicele se vand cel mai bine de Black Friday, fiind si "avantajate" de magazine, mai ales ca pentru alt tip de produse, gen imbracaminte, exista si perioadele traditionale de reduceri, spre sfarsitul iernii, pentru hainele groase, si spre sfarsitul verii, pentru cele subtiri.

De unde puteti cumpara electronice?

Daca nu mai aveti rabdare pana vineri, cateva magazine online deja au dat drumul la "saptama neagra".

PC Garage va oferi, in fiecare zi pana vineri, cateva produse la preturi cu 15 - 40 la suta mai mici. Cele mai multe sunt periferice, de exemplu tastaturi sau mousi, dar si imprimante pentru acasa sau birouri mici, monitoare, ventilatoare pentru sistem de tip desktop si stick-uri de memorie.

La Orange puteti gasi, in aceasta saptamana, pana vineri inclusiv, reduceri de pana la 90 la suta, exclusiv online. Din oferta fac parte atat telefoane, cat si accesorii pentru acestea. De asemenea, puteti cumpara alte gadgeturi, cum ar fi GPS, bluetooth, boxe portabile, carduri de memorie, casti sau baterii.

Daca sunteti interesat de o gama mult mai larga de produse, puteti incerca sa le cumparati de pe un site international, cum ar fi Amazon. Aici puteti gasi aproape orice tip de produse electronice si electrocasnice, de la laptopuri, camere foto/video, sisteme audio la telefoane mobile sau simple casti.

De multe ori, reducerile sunt destul de mari incat, chiar dupa ce platiti taxele pentru posta si transport, pretul este mai mic decat cel gasit in magazinele romanesti. Totusi, in cazul in care cumparati produse electronice de pe site-ul american (.com) sau cel canadian (.ca), trebuie sa luati in considerare ca ele au un cablu de alimentare diferit si veti avea nevoie si de un adaptor pentru prizele pe sistem european.

Daca asteptati pana vineri, 23 noiembrie, cand are loc Black Friday, toata magazinele de profil din Romania vor avea promotii, inclusiv eMag, PC Fun, Marketonline, Evomag sau Flanco.

De unde cumparati alt tip de produse

Chiar daca majoritatea ne indreptam spre electronice de Black Friday, vor exista oferte foarte bune si pentru haine, incaltaminte, bijuterii, ceasuri, carti, jucarii sau parfumuri, printre altele.

De exemplu, site-ul Okazii.ro va avea de Black Friday o "sesiune" speciala de reduceri la produsele fashion, cand preturile vor fi cu pana la 70 la suta mai mici. Din oferta vor face parte articole de imbracaminte si incaltaminte, dar si de cosmetica si ingrijire personala, de la marci renumite, cum ar fi Nike, Adidas, The Body Shop, L'Oreal, Converse sau ecko unitd.

FashionUp.ro va oferi un discount de 20 la suta la toate produsele, de Black Friday, inclusiv pentru cele care au deja preturi reduse. Printre brandurile vandute se numara Nissa, La Femme, Otter, Dr. Scholl, Diesel, Replay, Versace sau Clavin Klein.

De pe site-urile externe, in afara de Amazon, de unde, de asemenea, puteti cumpara o gama foarte larga de produse, de la CD-uri la haine pentru bebelusi, bijuterii sau parfumuri, la preturi reduse, toata saptamana, puteti alege si branduri recunoscute.

Astfel, magazinul Macy's din Statele Unite are acum livrare si in Romania, precum si Asos, din Marea Britanie.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Black Friday, #reduceri Black Friday, #reduceri saptamana Black Friday, #electronice Black Friday , #Black Friday