Black Friday incepe la ALTEX, cu reduceri de pana la 70%

Vineri, 14 Noiembrie 2014, ora 13:55
8637 citiri
Black Friday incepe la ALTEX, cu reduceri de pana la 70%
Foto: vastit.ro

ALTEX, cel mai mare retailer electro - IT din Romania, da startul promotiilor de Black Friday in toate magazinele ALTEX si pe www.altex.ro.

Incepand de joi, 13 noiembrie, clientii se vor bucura de reduceri de pana la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile.

"Incepem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clientilor nostri sa se bucure mai repede de produsul dorit. In plus fata de pretul cel mai mic pe care il pot gasi la noi, important este si ce inseamna aceste produse pentru clientii nostri - o viata mai usoara, mai amuzanta, plina de bucurii alaturi de cei dragi. Prin urmare am pregatit o oferta vasta, astfel incat cei care ne viziteaza sa poata testa si compara produsele. De asemenea, specialistii nostri le vor oferi toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta", au declarat reprezentanti ALTEX.

La fel ca la editiile anterioare Black Friday, ALTEX Romania vine cu reduceri importante, in plus fata de preturile cele mai mici din piata cu care clientii sunt deja obisnuiti. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel incat acestia sa poata achizitiona produsele din oferta in toata aceasta perioada. Nu in ultimul rand, clientii au la dispozitie servicii cu valoare adaugata, care imbunatatesc experienta la achizitionare.

Despre ALTEX Romania

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Prin reteaua nationala de peste 92 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro, ALTEX ofera clientilor o gama variata de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preturi, sustinute de solutii optime de finantare. In fiecare zi, cei aproximativ 2000 de angajati ai companiei sunt dedicati livrarii de solutii tehnologice de ultima generatie, care faciliteaza accesul consumatorilor la informatie, divertisment si comunicare.

Conform sondajului Best Buy Award Survey 2013/2014 derulat de organizatia elvetiana ICERTIAS utilizatorii din Romania au ales ALTEX drept lider al sectiunii electro-IT pentru cel mai bun raport calitate-pret in categoriile electrocasnice pentru bucatarie si electronice. De asemenea, ALTEX este liderul categoriei Electronic Chain in topul Trusted Brand publicat de Reader's Digest.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#Black Friday Altex, #Black Friday 2014, #reduceri 2014 Altex , #Black Friday