Black Friday Lista magazinelor si reducerile oferite (Video)

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 18:22
28020 citiri
Black Friday Lista magazinelor si reducerile oferite (Video)
Foto: Digitaltrends

Miezul noptii de joi spre vineri marcheaza debutul zilei cu cele mai mari reduceri din an, Black Friday.

Evenimentul a fost importat de peste hotare si in Romania in urma cu aproximativ doi ani, iar, in 2012, majoritatea magazinelor au pregatit oferte de nerefuzat.

Fie ca vreti sa achizitonati un bun de folosinta indelungata, cum ar fi electronice sau electrocasnice, si ati asteptat tot anul pentru aceste reduceri, fie ca doriti sa luati cadouri pentru Craciun sau haine noi, le puteti gasi pe toate la preturi reduse, atat pe site-uri din Romania, cat si pe multe site-uri din strainatate, daca va doriti o diversitate mai mare de branduri si produse.

Insa evenimentul Black Friday a prins atat de bine, incat, in acest an, este aplicat si pentru anvelope si chiar pentru proprietati imobiliare.

Iata ce magazine au anuntat oferte de Black Friday si cat de mari sunt reducerile, startul dandu-se la ora 00.00:

De toate pentru toti

Magazinul Okazii are la vanzare, special pentru Black Friday, o gama larga de produse: electronice, fashion&lifestyle, electrocasnice, telefoane si accesorii, auto - moto, carti, jucarii, jocuri video, cu reduceri de pana la 70%.

De asemenea, in premiera, Domo este partener Okazii in aceasta zi, cu peste 100 de produse, vandute la un discount de pana la 50%.

Telecomunicatii, electronice si electrocasnice

QuickMobile: Aici puteti gasi telefoane mobile (clasice sau smartphone), accesorii pentru acestea, tablete si cateva ultrabook-uri, reducerile anuntate fiind de pana la 99%.

Koyos a anuntat reduceri de pana la 80 la suta, insa stocurile sunt limitate. De aici puteti cumpara orice tip de calculatoare (laptopuri, desktop, PC, Mac), tablete, imprimante, camere foto, dar si sisteme de operare sau console de jocuri.

Oficialii eMag se asteapta sa aiba 700.000 de vizitatori pe site, in primele ore, urmand ca, pe parcursul intregii zile, sa ajunga la 2 milioane de vizitatori. Astfel, compania a investit 200.000 de euro in imbunatatirea infrastructurii, pentru a nu mai exista blocaje similare celor din 2011.

eMag este mult mai discret cu informatiile, in acest an. Astfel, nu a anuntat nici ora de la care incep reducerile, nici cuantumul acestora. Totusi, oficialii companiei au precizat ca produsele comandate de Black Friday vor fi doar cu livrare acasa si nu vor exista pe stoc in showroom, pentru a evita aglomeratia. Astfel, clientii vor primi un e-mail cu data la care li se va face livrarea.

Maguay preia comenzile telefonic, pe e-mail sau direct in magazine (incepand cu ora 09.00), avand reduceri de pana la 50 la suta la laptopuri sau monitoare.

EuroGsm va avea reduceri de pana la 50%, la zeci de accesorii si dispozitive mobile, inclusiv, inclusiv smartphone-uri, tablete, incarcatoare, tocuri si huse.

Flanco estimeaza vanzari de 45 de milioane de lei, in cele trei zile de reduceri incepand cu Black Friday. Compania va oferi reduceri de pana la 60%, la laptopuri, monitoare, camere foto, televizoare, aspiratoare, tocatoare, storcatoare, frigidere, aragaze, masini de spalat sau console de jocuri, printre altele.

Pentru cei pasionati de muzica si pentru cei care si-au facut din asta o meserie, DJSuperStore are discount de pana la 60% la console de DJ, mixer, boxe, casti, sintetizatoare si accesorii pentru toate acestea.

Carrefour va avea 10 zile de Black Friday, incepand de vineri, cu reduceri de pana la 50% la electronice (televizoare, tablete si laptop-uri), dar si la electrocasnice si aparate foto.

PC Garage a inceput reducerile de luni, iar vineri a pregatit oferte de la ora 00.00, desi nu a anuntat cat de mari vor fi acestea.

PC Fun ofera reducere de 11 procente la orice produs, de Black Friday.

Azerty va avea reduceri de pana la 50 la suta, la o gama larga de produse IT, electronice si electrocasnice.

Fashion

FashionUp va aplica discount-uri de 20 la suta la peste 30.000 de produse, inclusiv la cele care au deja preturi reduse. Site-ul vinde imbracaminte, incaltaminte, parfumuri, accesorii si decoratiuni, avand o lista de peste 600 de branduri nationale si internationale din cele mai cunoscute.

Arasca ofera reduceri de pana la 60 la suta la genti si posete realizate de designeri romani, incepand cu ora 09.00 dimineata.

La Femme are reduceri de 25 la suta la multe articole de imbracaminte pentru femei.

Altele

Mobexpert va aplica reduceri de pana la 70 la suta la toate decoratiunile din magazinul de tip outlet din Bucuresti. Astfel, veti putea cumpara covoare, vesela, vaze, rame foto sau corpuri de iluminat. De asemenea, vor exista si reduceri la articole de mobilier, cuprinse intre 40 - 60%, pentru living, dining sau dormitor.

Strollers ofera reduceri la carucioare, scaune, premergatoare, trotinete, biciclete si chiar mancare pentru copii, incepand cu ora 05.00.

F64 este un magazin dedicat iubitorilor artei fotografice. Discount-urile vor fi de pana la 50%, la produse de la Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elinchrom, Giottos, SanDisk, Olympus, Lowepro, Crumpler, Kata, Think Tank Photo si altele, urmand a tine pana duminica la ora 12.00 noaptea.

Cei care doresc sa cumpere carti, dar si jucarii, CD-uri, DVD-uri sau e-readere au la dispozitie magazine precum Elefant (pana la 90%) sau Nemira (pana la 70%).

Daca aveti nevoie de anvelope noi, puteti sa le cumparati cu reduceri de pe Automarket. De Black Friday, preturile sunt chiar si cu 1.450 de lei mai mici.

De asemenea, puteti beneficia de anumite reduceri pentru locuinte, in cazul Fortuna Residence, care ofera un discount de 3.100 de euro, sau primiti bucatarie complet mobilata.

Site-uri internationale

Pe marile site-uri internationale puteti achizitiona orice ati putea avea nevoie. Cateva dintre acestea sunt Amazon, JCPenney, Macy's, Sears

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
#Black Friday lista magazine, #lista reduceri Black Friday, #discount Black Friday, #Black Friday reduceri , #Black Friday