Ce sa nu cumparati de Black Friday

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 13:15
9624 citiri
Ce sa nu cumparati de Black Friday
Foto: Arhiva

"Vinerea neagra" (Black Friday), care va avea loc pe 23 noiembrie, este una din zilele cu cele mai mari reduceri din an, majoritatea magazinelor interne si internationale pregatind discounturi impresionante, chiar si de 60 - 70 la suta.

Cu toate acestea, sunt unele produse pe care nu ar trebui sa incercati sa le achizitionati de Black Friday, acestea urmand sa aiba preturi chiar mai bune in perioada Sarbatorilor de Iarna.

Iata cateva produse pe care nu trebuie sa le cumparati de Black Friday, potrivit LifeInc:

Jucarii

Desi multe jucarii sunt oferite la preturi reduse in aceasta zi si este intotdeauna bine sa facem cumparaturile din timp, jucariile se gasesc la cele mai bune preturi cu doua saptamani inainte de Craciun.

Console de jocuri

De obicei, de Black Friday consolele de jocuri sunt oferite doar separat, fara sa fie incluse in pachete speciale, care sa includa si DVD-uri cu jocuri sau periferice. In perioada Craciunului, in schimb, puteti gasi la preturi mult mai reduce console in pachet cu doua sau trei jocuri si alte accesorii.

Televizoare cu branduri cunoscute

Intr-adevar, televizoarele sunt printre produsele cu cele mai mari reduceri de Black Friday. Totusi, aceste reduceri se aplica unor marci necunoscute si mai slabe calitativ. Marii producatori cu televizoare de calitate asteapta lunile ianuarie - februarie pentru a oferi cele mai bune preturi, deoarece atunci incearca sa scape de stocuri, pentru a face loc pentru produsele noi.

Cele mai noi modele de camere foto

Reducerile sunt mari, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca urmatoarele reduceri vor aparea in doar cateva luni. odata cu modelele din 2013. Astfel, daca doriti sa cumparati un DSLR, de exemplu, asteptati pana in februarie, cand modelul va deveni "vechi" (in sensul ca modelul din 2012 este inlocuit cu modelul din 2013). Atunci, discounturile vor fi mult mai mari pentru modelul dorit.

Decoratiuni de Craciun

Decoratiunile nu reprezinta o achizitie planificata pentru Black Friday, insa, de cele mai multe ori, ajung in cosurile de cumparaturi din impuls, desi preturile sunt mai mari. Cele mai bune oferte pentru aceste produse sunt cu cateva zile inainte de Craciun si, bineinteles, imediat dupa, daca doriti sa faceti rezerve pentru anul urmator.

Bijuterii si ceasuri

De la Black Friday pana la Ziua Indragostitilor, bijuteriile si ceasurile sunt prezentate de magazine drept cadouri perfecte si stralucitoare, pe care trebuie neaparat sa le cumparati. Insa ar fi de preferat sa va controlati acest impuls: reducerile din aceasta perioada sunt mai mult o iluzie, iar cele mai bune preturi pentru astfel de produse sunt in tipul primaverii si verii.

Haine de iarna

Reducerile nu sunt impresionante in acest caz, mai ales ca, din ianuarie, incepe sezonul traditional de reduceri pentru hainele de iarna, magazinele incercand sa scape de colectiile din 2012.

Ultimele modele de tablete

Microsoft Surface sau Apple iPad mini de abia au fost lansate si atrag cumparatorii. Insa producatorii nu vor face reduceri pentru aceste tablete decat dupa cateva luni de la lansare, cand se vor pregati sa lanseze urmatoarele modele.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Black Friday reduceri, #produse Black Friday, #produse evitate Black Friday , #Black Friday