Pregatiti-va pentru Black Friday! Reduceri de 99% doar la QuickMobile

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 13:47
3956 citiri
Pregatiti-va pentru Black Friday! Reduceri de 99% doar la QuickMobile

QuickMobile participa anul acesta in premiera la Vinerea Neagra a reducerilor, oferind preturi surprinzatoare, chiar reduse la jumatate, pentru o gama variata de produse, cum ar fi tablete, telefoane mobile, dar si accesorii pentru telefoane mobile.

Mai mult, reducerile oferite de QuickMobile nu se vor opri aici. Cei care vor intra pe quickmobile.ro incepand cu ora 00.00 pe 23 noiembrie vor avea parte de o surpriza de proportii: unele produse vor avea o reducere de 99%, un record absolut in materie de promotii in Romania.

An de an, milioane de magazine din toata lumea ofera reduceri cu adevarat substantiale de Black Friday sau Vinerea Neagra.

Sarbatoarea neoficiala a pasionatilor de shopping, originara din SUA, este sarbatorita a doua zi dupa Ziua Recunostintei, mereu vinerea, aceasta marcand totodata debutul sezonului de cumparaturi pentru Craciun.

De cativa ani, si romanii au fost cuprinsi de microbul reducerilor, tot mai multe magazine organizand promotii speciale de Black Friday.

Anul acesta, "petrecerea" va avea loc pe 23 noiembrie, cand magazinele isi vor deschide portile mai devreme - chiar la ora 4.00 dimineata - pentru a-i intampina pe clienti cu reduceri substantiale. Cum magazinele online sunt insa deschise non-stop, vanatorii de promotii isi vor putea satisface pofta de cumparaturi inca de la miezul noptii.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Quickmobile reduceri Vinerea Neagra, #Black Friday reduceri Quickmobile , #Black Friday