C&A scade prețurile în România

Comunicat de presa
Joi, 07 Martie 2024, ora 16:44
2911 citiri
C&A scade prețurile în România
FOTO: c-a.com

Retailerul european de modă C&A a hotărât să reducă prețurile pe piața din România. Pe parcursul anului 2024, prețurile din magazine vor fi, în medie, cu 10% mai mici decât în celelalte țări europene pentru produse similare. Pentru anumite produse cu volum mare de vânzări din fiecare categorie, C&A va putea, prin această inițiativă, să aducă prețurile la niveluri anterioare inflației.

Decizia a fost luată ca urmare a provocărilor curente din mediul economic din România. Prin modificarea prețurilor, compania își respectă misiunea, continuând să le ofere clienților săi articole de îmbrăcăminte de calitate și durabile la un preț accesibil.

Cătălin Roșca, Country Manager Romania, a declarat: „C&A a urmărit mereu să ofere articole de îmbrăcăminte durabile, moderne și accesibile pentru toți. În România avem o bază de clienți fideli, iar decizia de a reduce prețurile în magazinele noastre a fost luată pentru a ne asigura că putem oferi în continuare produsele de care au nevoie clienții noștri. Toată lumea trebuie să își permită să cumpere îmbrăcăminte de calitate pentru familie la prețuri mai bune.”

Magazinele noastre continuă să joace un rol esențial în interacțiunea cu clienții noștri și fac parte din angajamentul nostru privind creșterea centrării pe client. Continuăm să investim în magazinele noastre pentru a optimiza experiența de shopping și pentru a răspunde și mai bine nevoilor clienților. Decizia de a reduce prețurile din magazinele noastre din România reflectă angajamentul nostru.

Planuri de creștere pe piața românească

În noiembrie 2023, C&A și-a deschis cel de-al 52-lea magazin din România. Lansarea noului magazin din Calafat face parte din strategia C&A de modernizare și extindere a rețelei sale de magazine. Magazinul din Calafat este cel de-al patrulea magazin deschis în România în anul 2023.

Planul de dezvoltare pe 2024 este însă și mai ambițios, cinci deschideri fiind deja confirmate în România. Cătălin Roșca, Country Manager România, a declarat: „În 2024 aniversăm 15 ani de C&A în România. Aceasta este o piatră de hotar pe care dorim să o sărbătorim prin intermediul unor planuri de creștere dedicate. Cinci deschideri de magazine au fost deja confirmate doar în România și mai există multe alte planuri în curs de realizare.” Cosmopolis se va deschide pe 28 martie la București, iar Giurgiu Aurora Retail Park și Pitești Argeș Mall, câteva săptămâni mai târziu.

În conformitate cu misiunea mărcii de a inspira clienții în fiecare zi să arate, să se simtă și să facă bine, C&A își continuă investițiile destinate optimizării experienței de shopping a clienților și în ceea ce privește planul său de creștere, care include, printre altele, deschiderea a 100 de magazine noi în Europa pe parcursul următorilor trei ani.

Despre C&A

Cu cele peste 1.300 de magazine în 17 țări europene și peste 27.000 de angajați, C&A este unul dintre cei mai importanți retaileri de modă din Europa. Magazinele C&A din toată Europa și magazinul online sunt vizitate în fiecare zi de milioane de oameni. C&A oferă calitate și modă trainică la prețuri accesibile pentru cei mai mulți. Pentru mai multe informații, vizitați www.c-a.com.

Quarterly Report - Editia 4

Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 5. Cea mai mare șpagă din istoria DNA, un fost concurent la „Vara Ispitelor” și un supraviețuitor de la Colectiv
Cine sunt candidații pentru Primăria Sectorului 5. Cea mai mare șpagă din istoria DNA, un fost concurent la „Vara Ispitelor” și un supraviețuitor de la Colectiv
Partidele și alianțele electorale au avut timp până marți, 30 aprilie, ora 23:59, să-și depună candidaturile pentru primării și consilii județene. Pentru Primăria Sectorului 5 al...
Traian Băsescu explică importanța alegerilor europarlamentare. „Dacă vrem un președinte al Comisiei care să nu mai facă trăsnăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL”
Traian Băsescu explică importanța alegerilor europarlamentare. „Dacă vrem un președinte al Comisiei care să nu mai facă trăsnăi cu vaccinurile, nu votăm PSD şi PNL”
Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat că, dacă vrem ca Ursula von der Leyen să rămână preşedintele Comisiei Europene, atunci votăm PNL şi PSD. El a adăugat că, dacă vrem un...
#preturi, #C and A, #C and A romania, #scadere preturi , #stiri shopping