Ziare.com

Bucurestiul va avea o piata de peste, care va fi construita in cartierul Militari

Miercuri, 29 August 2012, ora 22:20

   

Bucurestiul va avea o piata de peste, care va fi construita in cartierul Militari
Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat, miercuri, construirea primei piete de peste din Bucuresti, pe un teren situat pe strada Valea Lunga din cartierul Militari, cu o suprafata de 2.385 metri patrati, valoarea investitiei fiind estimata la peste 8 milioane de lei.

Investitia va fi realizata pe locul unei foste piete, care nu mai este functionala de peste zece ani.

Potrivit documentatiei tehnico-economice a investitiei, care a fost aprobata miercuri de consilierii locali ai sectorului 6, piata va avea parter si un etaj si o suprafata construita desfasurata de 1.400 de metri patrati.

Din punct de vedere functional, piata va fi impartit in patru zone. Este vorba despre o zona comerciala principala, unde vor fi vandute produse pescaresti si de acvacultura, si una secundara, care va fi situata la intrarea in complex si unde vor putea fi comercializate atat produse pescaresti si de acvacultura, cat si articole de pescuit.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

De asemenea, piata va avea o zona administrativa, care va cuprinde birourile administrative, biroul unitatii de control sanitar-veterinar, biroul de supraveghere si paza, spatii auxiliare de intretinere, dar si vestiarele personalului comercial si grupurile sanitare destinate atat personalului complexului, cat si cele publice. Totodata, piata va avea o zona de receptie a marfurilor.

Valoarea totala a investitiei este estimata la 8.263.500 de lei, cu TVA. Lucrarile de constructie ar urma sa dureze aproximativ opt luni. Investitia va fi prevazuta in bugetul Primariei Sectorului 6 pe anul 2013. Realizarea pietei a fost cuprinsa si in bugetul din acest an al institutiei, dar nu a putut fi realizata pana acum deoarece nu au fost parcurse toate etapele preliminare necesare.

Sursa: rNews

Articol citit de 2516 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

E sănătos cu pește

Dar o să pută vara...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor