Vezi care sunt cele mai ieftine destinatii exotice

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 22:07
4453 citiri
Vezi care sunt cele mai ieftine destinatii exotice
Foto: discoverworldtravel.ro

Daca te-ai saturat de muna extenuanta, de orasul aglomerat in care stai, de creditele la banca de care ai vrea sa scapi, poti sa-ti iei lumea in cap si sa pleci intr-un loc exotic unde sa duci o viata lipsita de griji si cu costuri minime.

Ai nevoie de un venit constant de circa 500 de dolari, pe care il poti obtine fie din inchirierea casei sau sa-ti gasesti un job care poate fi facut pe Internet din orice colt al lumii, daca vrei sa locuiesti intr-una din destinatiile propuse de Open Travel.

Thailanda

Preturile chiriilor din Thailanda variaza, ca peste tot de altfel. Dar sunt numeroase oferte in locuri mai putin turistice, unde pentru un apartament poti plati 100-150 de dolari pe luna in functie de cat de aproape de coasta vrei sa stai.

Macarea este ieftina, cu un dolar iti poti cumpara un pranz la un fast-food traditional. Practic, pe langa chirie, mancarea te mai costa inca aproximativ 100 de dolari pe luna. Asa ca iti mai raman 200-300 de dolari si pentru cumparaturi, excursii, petreceri etc.

Filipine

O alta destinatie exotica este Filipine. Nu trebuie sa te duci neaparat in Manila, unde costurile sunt ceva mai mari, dar in provincia Cebu, gasesti plaje insorite, terenuri de sport si centre comerciale, iar chiria pentru un apartamentse incadreaza in 150 de dolari pe luna. Mancarea este de asemenea foarte ieftina. 150 de dolari pe luna iti ajung si pentru alimente si, daca este cazul, tigari si alcool.

Costa Rica

Si aici cu cateva sute de dolari poti duce o viata relaxata. In San Jose, si imprejurimi, sunt oferte de apartamente sau chiar case sub200 de dolari pe luna. In restaurant, preturile pentru un pranz sau o cina sunt sub cinci dolari.

Belize

Unul dintre cele mai frumoase locuri din America Centrala, Belize, are tot ce ti-ai putea dori de la un loc exotic. Plaje de vis, clima subtropicala, iar limba oficiala este engleza. Locul este de asemenea un paradis pentru scufundari subacvatice. Chiria pentru o casa pe care o poti imparti cu alti europeni sau americani este de circa 300 de dolari pe luna. Alimentele locale sunt foarte ieftine.

Citește și:
Cum se întoarce împotriva lui Simion victoria Giorgiei Meloni. Liderul AUR, abandonat de cei mai loiali susținători
Cum se întoarce împotriva lui Simion victoria Giorgiei Meloni. Liderul AUR, abandonat de cei mai loiali susținători
După ce liderul AUR George Simion a salutat victoria partidului de extremă dreapta din Italia, acesta a fost luat la rost de românii din diaspora care amintesc că Giorgia Meloni susține...
Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale
Ludovic Orban: ”PNL îi lustruiește ghetele lui Ciolacu”. Ce șanse îi dă fostul premier lui Nicolae Ciucă la prezidențiale
Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și fost lider al PNL, a lansat marți, 27 septembrie, un nou atac împotriva foștilor colegi care au ales coaliția cu PSD și a...
Comentarii
Poza DEKAR
DEKAR
rank 5
"Chiria pentru o casa pe care o poti imparti cu alti europeni sau americani este de circa 300 de dolari pe luna. Alimentele locale sunt foarte ieftine.