Wizz Air si Tarom au suspendat zborurile catre Tel Aviv - ce se intampla cu pasagerii

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 11:43
3560 citiri
Wizz Air si Tarom au suspendat zborurile catre Tel Aviv - ce se intampla cu pasagerii
Foto: Wikipedia

Wizz Air si Tarom au anuntat ca au suspendat zborurile catre aeroportul din Tel Aviv, in urma recomandarii facute de autoritati Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite (FAA).

"Wizz Air a decis sa suspende operatiunile catre aeroportul Tel Aviv Ben Gurion pana miercuri, 23 iulie la miezul noptii. Wizz Air continua sa monitorizeze situatia, iar orice schimbare survenita va fi anuntata la momentul potrivit", se arata intr-un comunicat de presa al companiei ungare, citat de Mediafax.

Avioanele evita rachetele: numeroase companii, inclusiv Tarom, nu mai zboara spre Israel

Si Tarom a anuntat o masura similara.

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autoritatilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti din data de 22.07.2014, a fost anulata pentru ca nu putea fi operata in siguranta", informeaza site-ul Tarom.

Pasagerii cursei beneficiaza de programul de asistenta al companiei aeriene, iar o parte din ei au fost cazati la hotel.

"Regretam situatia creata insa prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor sai calatorii sigure. In functie de evolutia evenimentelor, va vom tine la curent cu privire la urmatoarele curse pentru aceasta destinatie", se mai arata in comunicat.

Autoritatea aeronautica federala din Statele Unite (FAA) a interzis toate zborurile avioanelor de pasageri americane in zona Israelului, timp de 24 de ore, in contextul conflictului intre armata israeliana si miscarea Hamas.

Similar, Agentia europeana pentru siguranta aeriana (AESA) a recomandat companiilor de pe batranul continent sa evite cursele aeriene spre Tel Aviv, pana la stabilizarea situatiei, din cauza riscului unor atacuri cu racheta.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#anulare cursa Tarom Israel, #anulare cursa Wizz Air Israel , #low cost
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Wizz Air si Tarom au suspendat zborurile catre Tel Aviv.