Zburati pe credit cu Wizz Air!

Duminica, 19 Septembrie 2010, ora 16:59
2652 citiri
Zburati pe credit cu Wizz Air!

Dupa modelul operatorilor aerieni traditionali, Wizz Air introduce cardul de credit cobranded, destinat celor care calatoresc mult.

Operatorul low cost Wizz Air a decis sa stimuleze vanzarea biletelor de avion printr-un card de credit in lei, branduit impreuna cu BCR, a carui limita de imprumut ajunge pana la 20.000 de lei fara garantii sau 100.000 de lei cu garantii, relateaza Capital. Wizz Air are un parteneriat asemanator cu Erste Bank in Ungaria.

Ca orice alt plastic bancar, si Mastercardul BCR Wizz Air presupune costuri pentru client. In situatia in care rambursezi suma utilizata in 12 rate, dobanda anuala este de 26,66%, adica ROBOR la trei luni plus marja bancii, de 19,5%. La toate acestea, se adauga o taxa anuala de mentenanta in valoare de 35 de lei.

Ca in cazul acordarii oricarui alt gen de imprumut, pentru a obtine cardul cobranded, clientul trebuie sa aiba un istoric bun in privinta rambursarii creditelor luate anterior de la banci. Daca insa are reputatie de rau-platnic, sansele sale de a obtine cardul se diminueaza.

Mastercardul cobranded BCR Wizz Air ofera cateva facilitati deloc de neglijat celor care fie calatoresc mult cu acest operator, fie folosesc la cumparaturi 70% din suma acordata. Un client care achizitioneaza online un bilet de avion de la Wizz Air are o perioada de gratie la rambursare de pana la 53 de zile, nu plateste taxa de rezervare perceputa la cumpararea biletelor de avion si primeste gratuit asigurarea de calatorie.

"De asemenea, ca bonus, pentru fiecare tranzactie online efectuata cu acest card pentru cumpararea biletelor de avion, posesorul primeste puncte de fidelitate, a caror valoare este de 4% din valoarea tranzactiei, in conditiile in care un leu inseamna 100 de puncte", explica Gyorgy Abran, directorul comercial al Wizz Air.

Un alt avantaj este bonusul de 2% din valoarea tuturor cumparaturilor platite cu cardul cobranded.

Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Anunțată recent, tehnologia ecranelor QDEL promite să revoluționeze industria televizoarelor, începând cu segmentul premium și extinzându-se treptat către gama de buget. În timp ce...
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Legi noi în UE pentru combaterea spălării banilor. Limită de doar 10.000 euro pentru plăţile mari în numerar
Un pachet important de legi, care consolidează setul de instrumente al UE pentru combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, a fost adoptat miercuri, 24 aprilie, de Parlamentul...
#Wizz Air facilitati clienti, #card credit cobranded Wizz Air, #puncte zbor Wizz Air , #low cost