Afla cum sa iti cresti afacerea in turism

Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 12:16
2673 citiri
Afla cum sa iti cresti afacerea in turism

Reprezentantii celor mai importante institutii si organizatii din turism, administratori de pensiuni, consultanti, agentii de turism si presa se intalnesc la Bucuresti, in cadrul Targului de Turism de la Romexpo, la conferinta "Romania vacantelor - Cazare la pensiune", din 14 martie, pentru a discuta despre perspectivele si modul de dezvoltare a pensiunilor si zonelor turistice din Romania.

Intalnirea are in vedere dezvoltarea potentialului turistic in zonele de pensiuni printr-o mai buna colaborare a acestora cu agentiile de turism, precum si dezvoltarea produselor turistice si a serviciilor asociate lor, in vederea cresterii interesului turistilor de pe piata interna si externa.

Programele de finantare a activitatii pensiunilor si zonelor turistice din fondurile europene 2014-2020, cresterea competitivitatii prin optimizarea lantului de valori in industria turismului local si imbunatatirea calitatii serviciilor turistice vor fi elemente importante incluse in agenda evenimentului.

Marius Bostan, presedintele Fundatiei Nationale a Tinerilor Manageri, organizatie partenera a evenimentului, a declarat ca "folosirea tehnologiei informatiei si comunicatiilor ca instrument de management si promovare ar putea potenta dezvoltarea afacerilor pensiunilor din Romania, iar noile tehnologii alaturi de educatia manageriala sunt ingredientele cresterii profiturilor in turismul de pensiune. Potentialul urias al tarii noastre va fi valorificat in urmatorii ani prin cresterea ce va fi provocata atat de turistii straini, cat si de cei romani. Am mare incredere in inteligenta si seriozitatea micului antreprenor roman in turism!"

Strategii inedite de marketing si promovare pentru atragerea turistilor, precum si produse specifice pentru turismul cultural vor fi prezentate de specialisti din domeniu, alaturi de proiecte de succes din domeniul turismului rural.

Conferinta se constituie ca o platforma de discutii intre participanti si specialisti si are la baza nevoia unor solutii integrate prin care zonele turistice cu potential din tara noastra se pot dezvolta si pot deveni factori ai dezvoltarii economice.

Valentin Miron, manager proiect UE "Intreprinzatori in turism - pensiuni din Romania", considera ca "sindicalizarea marketingului in turismul de pensiune este o solutie nu doar la moda, ci cu adevarat viabila in Romania. Clientul ar trebui sa fie incurajat sa viziteze si sa cunoasca locuri fascinante, unde beneficiaza de servicii bune si poate admira peisajul sau realiza activitatea primordiala pentru care a venit - de ex.: plaja, schi, sightseeing -, in paralel cu o multitudine de alte activitati suplimentare de entertainment"

Subiectele abordate in cadrul conferintei vor avea la baza studii punctuale de piata, cum sunt cele pe regiuni, care evidentiaza provocarile cu care se confrunta in acest moment pensiunile din tara noastra, dar si agentiile de turism si turistii.

Participa reprezentanti ai pensiunilor, autoritatilor publice locale si centrale, mediului academic, asociatiilor din turism, agentiilor de turism, dar si alte persoane interesate de stabilirea unor noi parteneriate de afaceri din acest domeniu. Vor fi prezenti, de asemenea, consultanti pentru accesari fonduri europene si guvernamentale, precum si furnizori de produse si servicii specifice Horeca.

Funcția pe care toți creatorii de conținut o așteptau pe Instagram este aici
Funcția pe care toți creatorii de conținut o așteptau pe Instagram este aici
Pagina Creators de pe Instagram introduce o nouă funcție interesantă: posibilitatea de a adăuga mai multe clipuri audio în secțiunea Reels. Potrivit Instagram, această actualizare...
Apple a lansat versiunea beta pentru iOS 18. Cum puteți instala noul sistem de operare
Apple a lansat versiunea beta pentru iOS 18. Cum puteți instala noul sistem de operare
Apple a lansat primele versiuni beta publice pentru iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, watchOS 11 și tvOS 18, oferind utilizatorilor non-dezvoltatori o modalitate mai sigură de a testa noile...
#modalitati strategii afaceri turistice, #modalitati crestere afaceri turistice , #oferte turism
  1. Funcția pe care toți creatorii de conținut o așteptau pe Instagram este aici
  2. Apple a lansat versiunea beta pentru iOS 18. Cum puteți instala noul sistem de operare
  3. Samsung pregătește o nouă versiune pentru smartphone-ul Galaxy Z Fold 6
  4. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  5. Companii mari din tehnologie, inclusiv Apple, acuzate că au antrenat modele AI folosind clipuri YouTube fără consimțământ
  6. Samsung aduce suport Live Translate pentru apeluri de voce și mesaje pentru majoritatea aplicațiilor de mesagerie
  7. Actualizarea One UI 7 ar putea aduce un alt design pentru telefoanele Android
  8. Spotify se îndreaptă spre o rețea de socializare. Ce funcții noi au făcut ca platforma de ascultat muzică să devină mai mult de atât
  9. Call of Duty: Black Ops 6 va fi disponibil în curând. Cum puteți accesa versiunea beta
  10. Descoperire revoluționară: o posibilă peșteră pe lună ar putea fi folosită drept bază umană de cercetare