Cat costa un sejur la Disneyland Paris, de 1 iunie

Luni, 28 Mai 2012, ora 07:14
6884 citiri
Cat costa un sejur la Disneyland Paris, de 1 iunie
Foto: Arhiva

Ziua Copilului este o ocazie buna pentru parintii care vor sa ii rasfete pe cei mici cu o calatorie la Disneyland Paris.

Agentiile turism au, in aceasta perioada, diverse oferte pentru o calatorie de cateva zile in lumea desenelor animate.

Perfect Tour are un pachet de 403 euro/persoana, iar cazarea se face la un hotel de trei stele. Oferta include biletul de avion la compania Air France, 3 nopti de cazare si mic dejun.

De asemenea, beneficiezi de un bilet valabil pe o zi pentru cele doua parcuri Disneyland din capitala Frantei, plus transferul dus-intors cu shuttle din centrul Parisului.

In aceasta suma nu intra taxele de aeroport, transportul de la hotel la aeroport, asigurarea medicala si cheltuielile de natura personala.

Daca doresti sa stai mai mult in Paris, compania ofera 4 nopti de cazare, principalul beneficiu fiind acela ca cei mici vor avea o multime de gratuitati.

Astfel, pentru 371 de euro/persoana, ai incluse, pe langa cazarea la un hotel de doua stele, intrari in ambele parcuri, timp de 5 zile, taxa locala pentru hotel si micul dejun.

In plus, pentru toate rezervarile efectuate pana pe data de 31 mai 2012, toti copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani vor zbura, vor fi cazati si vor beneficia de bilete de intrare in parcurile Disneyland Paris gratis, ei platind doar taxele de aeroport.

Globe Travel ofera un sejur special de Ziua Copilului, in perioada 1-4 iunie, pentru 349 euro de persoana.

Serviciile incluse sunt biletul de avion Bucuresti - Paris (Beauvais) si retur, cazare 3 nopti cu mic dejun, in Paris, in hotel de trei stele, bilet la Disneyland Paris, pentru o zi la alegere, cu acces in ambele parcuri, transfer cu shuttle-bus Paris (centru) - Disneyland - Paris (centru) si numar de telefon de urgenta la dispozitia turistilor, disponibil non-stop.

Insa nu sunt incluse transferul aeroport - hotel - aeroport, taxa pentru bagaj de cala, asigurarea medicala de calatorie, asigurarea STORNO, taxele de intrare la obiectivele turistice si alte cheltuieli personale.

Marshal Turism are o oferta speciala de 1 iunie, astfel ca, pentru copii mai mici de 12 ani, transportul cu avionul este gratuit. In plus, acestia nu platesc cazarea si nici intrarea in cele doua parcuri de distractie.

Sejurul pentru parinti costa 190 euro/persoana, la un hotel de doua stele, sau 201 euro, la unul de trei stele.

Romtravel ofera, pentru 2 zile de cazare la un hotel de 4 stele, un pret de 289 euro/persoana, in perioada 30 mai - 1 iunie. Transportul cu avionul, taxele de aeroport, cazarea si micul dejuns sunt incluse in aceasta suma, insa cei mici nu au parte de nicio gratuitate.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
#oferte Disneyland Paris 1 iunie, #oferte Disneyland Paris Ziua Copilului, #pret sejur Disneland Paris, #sejur Disneyland Paris , #oferte turism