Cat te costa o vacanta pe ultima suta de metri, de Valentine's Day?

Sambata, 12 Februarie 2011, ora 09:12
1538 citiri
Cat te costa o vacanta pe ultima suta de metri, de Valentine's Day?
Foto: evz.ro

Daca nu stiti ce cadou sa-i faceti persoanei iubitei cu ocazia zilei de Sfantul Valentin, o excursie intr-un oras romantic poate fi o solutie extrem de buna, chiar si pe ultima suta de metri.

Pentru asta este bine sa va faceti bagajele si sa va luati cateva zile de concediu. Mai mult puteti beneficia de reduceri substantiale la ofertele last minute ale agentiilor de turism.

Puteti alege, de exemplu, un sejur de 6 zile in Bulgaria, la Bansko, pentru care pretul este de 115 euro de persoana (reducere de la 185 de euro). Cazarea se face la hotel Florimont Casino&Spa de 4 stele. Pretul include cazare cu demi pensiune, acces la sauna, baie cu aburi, piscina interioara, fitness, garderoba ski, transfer partii. Pentru a beneficia de acesta oferta trebuie sa va grabiti, deoarece ea este valabila pana duminica, iar numarul de locuri disponibile este de doar 20. Atentie: transportul nu este inclus in pret.

Istanbul poate fi un oras extrem de romantic, daca stiti sa profitati de oportunitatile sale. Astfel, puteti pleca intr-o vacanta de 4 zile, incepand cu ziua de duminica, si sa petreceti impreuna cu cel drag cateva zile de neuitat. Pretul sejurului este de 99 de euro de persoana (reducere de la 119 euro), iar transportul se face cu autocarul. In pret este inclusa si asistenta turistica.

Cazarea va fi facuta la hotel Hamidiye de 3 stele. Daca doriti servicii suplimentare, puteti face o croaziera pe Bosfor, care costa 15 euro de persoana, sau beneficia de o seara turceasca, care va costa 35 de euro de persoana, conform infoturism.ro.

Vrei sa fiti de Valentine's Day la Bruxelles? Atunci puteti merge intr-un sejur de luxde 4 zile, in acest oras, pentru care veti plati 195 de euro de persoana. Transportul se face cu avionul, iar cazarea la hotel Chow Palace de 4 stele. Plecarea se face pe data de 13 februarie, asa ca ar fi bines a incepeti sa va faceti deja bagajele.

Pentru o zi a indragostitilor plina de soare si iubire, destinatia ideala este cu siguranta Barcelona. Pentru o mini-vacanta de 4 zile aici trebuie sa scoateti din buzunar 210 euro de persoana, beneficiind astfel o reducere de 90 de euro. Cazarea va fi facuta la hotel Top Pinede Palace de 4 stele, care este situat la 30 de minute de Barcelona si dispune de restaurant si bar.

Tot de o vacanta "la cald" veti avea parte si daca alegeri o destinatie precum Cipru, la Limassol. Pentru 8 zile aici, cu plecare in data de 13 februarie, si transport cu avionul veti plati 219 euro de persoana (economsiti 70 de euro).

Cazarea se face la hotel Arsinoe de 3 stele. Tariful include transportul cu avionul Bucuresti - Larnaca - Bucuresti, un bagaj de cala de persoana (maxim 20 kg), transfer aeroport- hotel- aeroport, asistenta turistica in limba romana si 2 excursii de jumatate de zi Tariful nu include taxa de aeroport de 100 euro/persoana, asigurare medicala, asigurare storno ( 1,5% din pretul total- optionala dar recomandata) si excursii optionale, altele decat cele incluse in pret.

Nicio zi a indragostitilor nu este mai frumoasa decat una petrecuta chiar in orasul indragostitilor. Astfel, daca vreti sa petreceti Valentine's Day la Paris, puteti sa o faceti cu numai 225 de euro. Vacanta dureaza 4 zile, transportul se face cu avionul, iar cazarea este la hotel Buttes Chamont de 2 stele.

De romantism si iubire de Valentine's Day puteti avea parte si in Republica Dominicana, insa o vacanta acolo este destul de piperata ca pret. De exemplu, pentru un sejur de 9 zile in Puerto Plata (transport cu avionul, cu plecare duminica) veti plati 933 de euro. Tariful include un sejur de 8 nopti, regim de masa all inclusive, transport din Munhen, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe aeroport, asistenta turistica prin partnerii locali, cazare la hotel Viva Wyndham Tangerine 4 stele.

La fel de romantic, dar si de scump (1.473 euro/persoana), este un sejur la Bali - "Paradisul Ingerilor". Vacanta se intinde pe o durata de 8 zile, transportul se realizeaza cu avionul, iar cazarea se face la hotel Risata Bali Resort de 4 stele.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#vacanta Valentines Day, #excursie ziua indragostitilor , #oferte turism